Suffelinen

Jäsen
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

About Suffelinen

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Untuvikko, kiitos rehellisestä vastauksesta! Samaa mieltä, kyllä toi solmu pistää jotenkin silmään. Toki se on varmasti tarkoitus, kun on tuollainen yksityiskohta, mutta hassussa kohdassa jotenkin - tai ei nyt pistä kovin kivalla tavalla silmään. Miten voikin olla, että ekalla sovituksella ei sitten tuntunut tältä? Kai sitä oli jotenkin niin shokissa. Olin kuvitellut itselleni pitsiunelman; sellaisen, jotka nyt on kuuminta huutoa. Päällä ei sitten tuntunutkaan yhtään hyvältä. En ole yhtään sellainen romanttinen tyyppi muutenkaan tyyliltäni. Katsotaan ompelijan parannusehdotukset ja hinta muutoksille - voi olla, että halvemmaksi tulee vain myydä tämä puku ja ostaa uusi, jota ei tarvitsisi kuin vain räätälöidä mitoiltaan.
 2. Mulla on ihan hirveä häpukukriisi. Ostin jo puvun, mutta nyt olen epävarma siitä, onko se kuitenkaan tarpeeksi kiva. Ongelmakohdaksi on muodostunut tuo solmu. Koen, että se yksityiskohtana ja sitä ympäröivä reilumpi kerros kangasta saa mut näyttämään pulleelta. Puku tuntuu päällä hyvältä kyllä. Kävin eilen sovittamassa pukua toistamiseen ja mietin, josko solmukohdan poistaisi ja laittaisi tilalle toisenlaisen koristeen. Tässä tapauksessa myös pääntie ehkä kaipaisi koristetta, jotta olisi yhtenäisempi. En vain tykkää oikein blingeistä. Modernia ja yksinkertaista, se on se juttu. Olkaa armottomia ja sanokaa mielipiteenne. Tuun hulluksi!
 3. Meillä häät Wanhassa Bäckbyssä 4/2016. Palaveri alkuvuodesta, jolloin selviää enemmän pöytäjärjestyksistä ja muista. Luultavasti otamme 8:n hengen neliöpöydät, jotka mielestäni ovat sosialisoinnin kannalta kivoimmat ja pöydän koristeluunkin jää vähän tilaa. Save The Date kortit lähetetään juuri ja tällä hetkellä vieraslistalla on 95 ihmistä, joista 7 lapsia. Nyt kun kaikki on vielä niin auki, huomaan olevani todella stressaantunut kaikesta. Näen jatkuvasti unia häistä, koristeluista ja puuh. Kun osaisi vähän rauhottua! Kaikki varmasti menee kuitenkin hyvin, sillä juhlapaikasta olen kuullut pelkkää hyvää. Luultavasti kukat, tuikut ja muut otetaan vuokraamalla suoraan juhlapaikasta, niin jää illan päätteeksi apujoukoille vähemmän roudattavaa ja aamulla koristeluiden yhteydessä voi napata sitten kukat kirkolle mukaan. Meidät vihitään keskustassa, josta on sitten bussikuljetus juhlapaikalle. Jatkoille ei olla mietitty bussikuljetusta, se luultavasti menee kimppatakseilla. Meidän kaveripiirissä on yksi paikallinen menomesta, johon on muidenkin häistä menty jatkoille - luulen, että sinne suurin osa kuitenkin haluaa, joten erikseen tuskin järjestetään jatkopaikkaa.