Jump to content
Naimisiin.info

manju

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän manju kaikki viestit

  1. Vieläkö tämä Hannula työskentelee Tuomiokirkon kanttorina? Olemme aikeissa ensi kesällä varata ko.kirkko ja ns poistumismarssi pitäisi olla myöskin eräästä elokuvasta joka on niiiiiiiin meitä
  2. Olen itsekkin ruvennut miettimään, josko pitäisi yllätyshäät. Mieheni ajaa rekkaa työkseen ja loimailee viikon 46. Mietin josko vihkiytyisimme jo silloin ja jollain todella hyvällä verukkeella kutsuisimme lähimmäisemme kutsupaikkaan, kenenkään tietämättä tietenkään että hetkeä aiemmin me olemme sanoneet Tahdon.
  3. No niin taidampa siis räjäyttää "potin" ja aiheuttaa hiukan lisää kärkkäitä mielipiteitä kertomalla että meillä ikäeroa on 31 vuotta. Menimme syyskuussa kihloihin ja häitä tanssitaan kesällä 2016. Tässä kohdin valtaosa pitää minua onnen onkijana tai rahan perässä juoksijana, sillä "Eihän kukaan voi olla vain rakkaudesta yhdessä noin paljon vanhemman kanssa!" Tai sitten mieheni on pervo tai vain haluaa nuorta naista. Ylläolevat väitteet ei kuitenkaan sovi kuvastamaan meitä. Meistä kumpikaan ei ole Kroisos Pennonen. Omilla vanhemmillani ikäeroa on 25 vuotta ja olen eittämättä perinyt äitini geenit. Kaikille epäilijöille ym voin sanoa, että todella olemme yhdessä vain puhtaasta rakkaudesta! Rakkaudesta, joka oli / on niin suurta, että se aluksi pelästytti meidätkin. Olemme yhdessä käyneet läpi mitä kaikkea ikäeromme voi vuosien varressa tuoda ja mitä se pääsääntöisesti minulta nuorempana osapuolena vaatii. Olemme molemmat valmiita sitoutumaan siihen. Tällähetkellä ikäeromme ei näy kuin lähinnä mieheni silmäkulmassa olevilla juonteilla. Olemme onnellisia yhdessä.
  4. manju

    Tampere

    2.7.2016 Tampere Aleksanterin kirkko <3
×
×
  • Create New...