Sadee

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

387 profiilin katselua

Sadee's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Sadee

    Häät 2017

    Äää bongasin itelleni täydellisen häämekon! Oman puolen suvun vieraslista laadittu ja paikka ja kirkko sekä pappi päätetty vielä pitäis varata ne. Pitopalvelu päätety ja kaasot kysytty ja saatu myöntävä vastaus. Päiväkin päätetty 10.6.2017 ja häämatkaki on melko varma!
  2. Onko kukaan pitänyt Kaustisen kalliopaviljongissa juhlia? Siellä viimeksi ala-asteella käyneenä en muista pikasta juuri mitään. Eli onko siellä tanssitilat minkälaiset ja paljonko vieraita sinne mahtuu?
  3. Sadee

    Häät 2017

    Minäkin liityn keskusteluun. Meillä häät varmaan touko-kesäkuussa 2017. Päivämäärää ei olla vielä kateltu. Mää luulin, että mää oon ajoissa, ku oon katellut jo mekkoja. Mitään ei vielä oo. Mekon oon kyllä melkein jo päättänyt, mut se pitäis vielä ostaa. Paikkakin on vielä ihan avoinna. Ei oikein tiiä missä Keski-pohjanmaan alueella on niin suuria tiloija mihin mahtuis 270-200 vierasta. Terveisin isosukuset. Mutta oon niin innoissani! Päätettiin vasta pari viikkoa sitten, että naimisiin mennään 2017 vuonna. Joku kyseli sitä voiko laittaa spotifyistä musiikkia. Se on muuten tosi kiva idea, mutta muistahtan, että kun on isompi tapahtuma tarttet kaikki tekijäoikeusluvat sun muut ja ne taas maksaa vietävästi.