Rva M 2005

Rouva
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About Rva M 2005

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Täällä myös ideoita tähän teemaan: http://www.amoriini.com/Sivusto/Haaopas/te.../elokuvat_1.php
 2. Minäkin meikkasin itse ja Makeup Storen tuotteilla tein pohjan (Matt foundation ja irtopuuteri). Näyttää hyvältä kuvissa, mutta ei ollut kuitenkaan tippaakaan pakkelimainen livenäkään. Hääpäivänä oli muuten sellaset 27 astetta lämmintä, joten kestävyys tuli testattua huolella
 3. Hirveesti saatiin ihania lahjoja, mutta jotenkin kaikkein ihanin oli mun pikkuveljen taidokkaasti tekemä tuoli. Se on valkoinen, kuultolakattu ja näyttää entisöidyltä, vaikka onkin upouusi. Sopii meidän uuteen asuntoon täydellisesti.
 4. Me vietetään hääyö mökillä, joten sauna laitetaan varmaan lämpiämään, uidaan ja paistetaan makkaraa.
 5. Meillä myös kutsutaan avec ainakin sellasille, jotka ei muuten tunne oikeen ketään. Aika tökerön kuuloset pippalot kaiken kaikkiaan.. Miten voi lohi loppua kesken jo tossa vaiheessa, kun siitä pitäis riittää santsikierroskin kaikille?? Noloa.. Mä oisin varmaa lähteny pois >
 6. Meidän suvussa on aina sellanen suht iso poppoo laulanu jotain perinteisiä lauluja oli sitten häät tai viiskymppiset, ja kyllä siitä sitten yleensä enemmän tai vähenmmän yhteislaulua tulee, kun kaikki kuoroon kuulumattomatkin innostuu. Sopii meidän häiden tunnelmaan mainiosti. Mutta siis sellasta "nyt kaikki sitten laulaa"- tyyppistä kidutusta ei taatusti tule, laulaa kuka haluaa.
 7. Joo, siis kuulemma monella morsiamella alkaa jännityksestä korvat helottaa punasena.. omalla kohdallani paljon mahdollista . Joillekin laitetaan meikkivoidetta suunnilleen kaikille niille ihoalueille, mitkä jää näkyviin, jotta kuvissa ei ihossa näkyis kirjavuutta :.
 8. Mun kaasot ottivat asian itse puheeksi: Toinen ilmoitti, että häneltä löytyy sopiva mekko edellisen kaasoilun jäljiltä ja hän käyttää mielellään sitä. Toinen taas ilmoitti muuten vaan hankkivansa vatteensa itse tyyliin "ihanaa kun voi kerrankin ostaa jotain juhlavaa". Koska meillä ei ole mitään vaatimuksia kaasojen pukeutumisen suhteen, niin tämä järjestely on varmaan ihan ok.
 9. Michaela78: Samoilla linjoilla minäkin; mulle kaasot (2) on nimenomaan henkisenä tukena. Tehtävät rajoittuu kirkkoon ja kuvauksessa avustamiseen sen jälkeen. Nämäkin tehtävät saavat keskenään jakaa niinkuin parhaaksi näkevät, jotta ei tarvitse hirveesti stressata. Tuo "kunniatehtävä" on kaunis ajatus, raskaus ei estä häntä olemasta sinulle suuri henkinen tuki.
 10. Ajattelin selviytyä itse. Olen kyllä kysyny vinkkejä ammattilaiselta: sopiva rusketus helpottaa jo paljon, kulmien kestoväri ja hyvä muoto raikastaa ilmettä ja se oli uutta, että korviin laitetaan meikkivoidetta kans. Sit oli tietysti nää perusjutut, niinku kuorinta ja kosteutus. Eli pohja kuntoon, niin enköhän mä selviä!