muppe

Jäsen
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

  Never

About muppe

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Voin myöskin suositella Kämpiä! Meillä oli ihan tavallinen huone ilman mitään hääekstroja, kun satuttiin halvalla saamaan, ja sekin tuntui tosi luksukselta. Mulla on hotelleista kokemusta enemmän kuin tarpeeksi, mutta täytyy sanoa että Kämp oli eri luokkaa. Tilasimme huoneeseen VALTAVAN aamiaisen, joka kärrättiin pyörillä kulkevan pöydän avulla sisään. Uskomaton, suosittelen ehdottomasti! Tosiaan siis, Kämpistä ei välttämättä tarvitse ottaa mitään hääsviittiä, ainakin minulle tavallinen huone oli aivan tarpeeksi.
 2. Minä myös laulan tuoreelle aviomiehelleni hääjuhlassa. Pikkuisen jännittää, olen sopinut bändin kanssa kappaleesta mutta harjoitteluun ei ole ollut mahdollisuutta... No, täytyy vaan luottaa että hyvin menee tai että ihmiset eivät liikutukseltaan huomaa jos mokaan Sanat ainakin joskus tuppaa unohtumaan jos jännittää.
 3. Olen hieman yllättynyt ja tympääntynyt siitä, miten vähän olemme onnistuneet saamaan apua kavereilta. Emme alun perinkään suunnitelleet nakittavamme heitä mihinkään suuriin projekteihin tai askartelutalkoisiin, mutta nyt tuntuu ettei kenelläkään ole aikaa silloin kun jotain pientä apua tai henkistä tukea tarvitsisimme. Kaikkein eniten harmittaa kaasoni, joka on niin kiireinen ettei ehdi mitään tehdä. Enkä paljon pyydä! Olemme yrittäneet viikkokausia organisoida pientä viininmaisteluiltaa, jossa valittaisiin viinit häihin, mutta kenellekään ei koskaan sovi. Olen jo vaipumassa masennuksen alhoon, ei taida meidän häät kiinnostaa ketään...
 4. Ystäväpariskunta sai amerikkalaisilta vierailta morsiuslippalakit. Toinen oli valkoinen, johon oli eteen kirjottu "Bride" ja toinen vastaavasti musta johon oli kirjottu "Groom". Missä ihmeen tilanteessa kukaan käyttäisi moisia ???
 5. Mäkin olen ollut useita kertoja ammattilaisen meikattavana ja lisäksi tottunut meikkaaja, joten ajattelin aluksi tehdä meikin itse. Kaasoni oli kuitenkin sitä mieltä, että olisi kiva mennä yhdessä ammattilaisen laitettavaksi, se olisi ikään kuin rentouttava rituaali ja auttaisi valmistautumaan juhlaan. Kieltämättä olen samaa mieltä, ja niinpä varasimme yhteisen ajan hiusten ja meikkien laittoon. Mukavampaa istua toisen laitettavana rauhassa kuin väkertää itse tärisevillä käsillä viime tipassa...