Nojanda

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Tietoja käyttäjästä Nojanda

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Meillä oli hopeiset kihlat koska ne oli silloin vaan niin kauniit!!! Kihloista on vähän päälle vuosi ja ne rupes jo muutaman kuukauden jälkeen menemään niin naarmusiksi ja kuluneiksi ihan normaalissa käytössä, joten nyt kun mennään naimisiin, niin molemmille vaihdetaan vanhat sormukset uusiin. Mulle tulee aivan ihana valkokultainen sormusyhdistelmä ja miehelle perinteinen leveä kultainen.. En siis kokemuksesta suosittele.
  2. Kun vieraat saapuvat soi Pachelbelin Kaanon, sisääntulomarssina Elgarin The Land of Hope and Glory ja ulosmarssiessa Melartinin Prinsessa Ruusunen. Häätanssia ei ole vielä pystytty päättämään (valssi se ei ainakaan ole)ja aikaa enää kolme viikkoa ja kolme on vaihtoehtojakin. Frank Sinatran Fly me to the Moon olisi IHANA, ei vaan olla löydetty siitä sopivaa versiota, kun yks oli liian nopea ja toiseen meinasi nukahtaa. Vaihtoehtona myös Bryan Adamsin I'll always be there for you tai Bablon Taivas sinivalkoinen jonka sanat sopisivat juur meille täydellisesti. (kuten siis muidenkin..) Kyl on vaikeeta..
  3. Me mennään myös New Yorkiin, lähdetään heti häiden jälkeisenä aamuna. New York on IHANA kaupunki ja sulhon suuri unelma. Itse on muutaman kerran käynyt jo. Ja toiseks, siel on niin paljon näkemistä ja tekemistä kun etelän rantalomilla tylsistytään jo muutaman päivän kuluttua.