Jump to content
Naimisiin.info

jasmin_

Aktiivijäsen
  • Viestit

    12
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän jasmin_ kaikki viestit

  1. jasmin_

    Häät 2016

    Meidän pitäisi varata aika maistraattiin syyskuulle ni kuinka aikaisin sen voi varata? Kun täytyyhän kutsutkin sit lähettää ajoissa, mutta huono lähettää jos ei tiedä mitään aikataulusta :/
  2. jasmin_

    Häät 2016

    Niittipyssy, meilläkin 20stä vieraasta 6 on alle 4-vuotiaita(2 niistä on omia). Pyritäänkin tekemään päiväjuhlasta mahdollisimman lapsiystävällinen ni on kaikilla kivaa, kun lapsetkin viihtyy
  3. jasmin_

    Häät 2016

    Elansu, meidän piti karata naimisiin. Sit mietittiin et okei, meidän äidit voi tulla vihkimiseen. Nyt meillä on 20vierasta tulossa vihkimiseen ja iltajuhla kavereille. Vähän suunnitelmat paisunut täälläkin ja koitan nyt pitäytyä nykyisessä suunnitelmassa, ennenku meil on jättihäät kartanossa mihin ratsastan tiikerillä.
  4. jasmin_

    Häät 2016

    Budjetti tehty, värit päätetty, tarjottavat päätetty, tarjottavien tekijä hoidettu, kutsukortit suunniteltu, mies päätti minkä puvun haluaa, toimintasuunnitelma tehty jne. Kaikki on nyt suunniteltu ja enää tarttis toteuttaa!
  5. jasmin_

    Häät 2016

    Kertokaas joku tyhmälle, että maksetaanko häämeikki ja -kampaus aikaa varatessa, koemeikissä ja -kampauksessa vai lopuksi?
  6. jasmin_

    Häät 2016

    Ehkäpä mä odottelen vielä, että sopivat kengät löytyy ja Suomesta.. en uskalla ottaa riskiä Mut onhan täs onneksi aikaa
  7. jasmin_

    Häät 2016

    Mua mietityttää kokojen vastaavuus ja et tuleeko tuolta sit sitä, mitä on tilannutkin
  8. jasmin_

    Häät 2016

    Onko kukaan tilannut hääkenkiä(tai ylipäätään kenkiä) light in the boxista? Kokemuksia kaipailisin!
  9. jasmin_

    Häät 2016

    Me tänään listattiin, että mitä pitää tehdä ja hankkia.. onhan tota hommaa vielä! Toivottavasti tää vajaa 9kk riittää
  10. jasmin_

    Häät 2016

    Ticor; me kysellään jo etukäteen, että kuinka kenenkin olis mahdollista päästä perjantaipäivänä klo 14 paikalle. Kutsut lähetetään pari kk ennen häitä silti, että on kutsuvierailla aikaa järjestää työvuoroja/menojaan mahdollisuuksien mukaan.
  11. jasmin_

    Häät 2016

    Meilläkin häät Tampereella Me ollaan suunniteltu kotivihkimistä, mutta on vähän kysymysmerkki et mihin istutetaan max.24vierasta, joista tosin 4 on alle 2-vuotiaita et varmaan menevät hyvin sylissäkin. Ollaan myös päätetty aikataulusta sen verran, että - hääkuvat ennen vihkimistä - kaksiosainen tilaisuus: vihkiminen+kahvittelut ja illemmasta kavereille juomapitoisemmat juhlat Mekko mulla jo on ja kaikki muu onkin sit osittain vähän auki. Onko muilla kotivihkimistä?
  12. jasmin_

    Häät 2016

    Minäkin ilmoittaudun mukaan! Häät 30.09 Me ollaan vasta aloitettu suunnittelu ja alan jo olee ihan hermoraunio näitten järjestelyiden kaa.. tänään olin jo perumas koko hääjuhlaa, että mentäis vaan naimisiin salaa. Mut toisaalta, mä aion mennä vaan kerran naimisiin ni haluun mä ne juhlatkin vaikkei mitenkään perinteiset häät muuten olekaan
×
×
  • Create New...