Peiccot

Jäsen
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Peiccot

 1. Kiitos vinkistä etanatar! Eksyin kyllä Vehmaisten kisapirtinkin sivuille, mutta pitää tarkastella vielä lähemmin.
 2. Meillä tuskin ammatit näkyvät kun eivät oikein ole sellasia että saisi näkyviin (kiinteistöpalveluiden asiantuntija/pääkäyttäjä ja DI) Harrastukset, tanssi ja musiikki, taas varmasti näkyvät ainakin juhlahumussa. Tapasimme itseasiassa harrastuksimme kautta: minä olin samassa tapahtumassa tanssijana missä puoliso säestäjänä. Kaveriporukassamme on paljon hyviä tanssijoita ja musikaalisia ihmisiä. Varmasti ainakin joku musiikkiesitys on luvassa ja mahdollisesti ohjaamani tanssiryhmän performanssiesitys.
 3. Tullaan olemaan molemmat 31-vuotiaita hääpäivänä ja molemmille ensimmäinen kerta alttarilla. Hieman mua ikä kyllä ahdistaa... Olisi voitu omasta mielestä mennä naimisiin jo muutama vuosi sitten, yhdessä ollaan kuitenkin hääpäivänä oltu jo pyöreät 10 vuotta. En ole kuitenkaan missään vaiheessa ajatellut että ikä estää minua saamasta jotain tiettyjä asioita häissäni. Toisaalta omassa kaveriporukassa kukaan ei ole tainnut mennä naimisiin alle 25-vuotiaana vaan lähempänä 30 vuotta. Häistä tulee varmasti erilaiset kuin mitä ne olisivat olleet 10 vuotta sitten ihan siitä syystä että oma maku on muuttunut ja kehittynyt. Täysin meidän näköiset häät kuitenkin tulossa. Valkoinen mekko, kirkkovihkiminen ja vajaan 100 hengen juhlaporukka. Paljon kavereita, vähemmän sukua. Satsataan upeaan juhlapaikkaan, hyvään ruokaan ja juomaan, sekä musiikkiin ja tanssiin. Itse maksetaan ja suunnitellaan juhlat, tosin vanhemmat varmasti auttavat omasta halutaan hieman kustannuksssa (äiti on luvannut kustantaa morsiuspuvun ). Tässä iässä on se hyvä puoli että molemmat ovat olleet jo hetken työelämässä, joten kustannuksista ei tarvitse ottaa hirveää stressiä eikä penniä venyttää loputtomasti jos ei halua.
 4. Hääpäivänä molemmat 31 -vuotiaita, seurusteltu 10 vuotta ja asuttu yhdessä 8,5 vuotta. Mietin että pitäiskö runoilla kutsuun jotain hitaista hämäläisistä... No, eipä tule ainakaan yllätyksiä vastaan kun on sovitettu toisiamme vuosikymmen! Luulis että siinä ajassa jo oppii tuntemaan toisen jotenkin.
 5. Kuvittelin olevani ajoissa kun etsin nyt hääpaikkaa 2017 kesäksi, mutta yllättävän täydeltä näyttää jo nyt! Olen selannut paikkoja vaikka kuinka paljon, mutta mikään ei tunnu iskevän täysillä ja täyttävän kaikkia kriteerejä. Pitää luultavasti jostain luopua, mutta koitetaan vielä jos täältä löytyisi hyviä ideoita. Etsitään siis mieluiten modernia juhlatalli/-navettatilaa tai muuten erikoisempaa paikkaa esim. tunnelmalista vanhaa tehdasrakennusta. Onko teillä vinkata hääpaikkaehdotuksia Kangasalta tai Tampereen lähistöltä? Kriteereinä: - 80-100 hlöä - yhtenäinen ruokailutila - EI työväentaloja ym. (puolipaneelit ja liika käsitelty puu hirvittävät) - omat juomat - varaus mieluiten pe-su - voi juhlia aamuun asti - ei kovin kaukana Tampere/Kangasala/Sahalahti akselilta - kaunis, neutraali värimaailma (tai punasävyinen) - SIISTI ja hyväkuntoinen Alla tähän mennessä kiinnostavimmat tilat, joita olen löytänyt. Onko näihin liittyen ajantasaista tietoa jollain? Risuja tai ruusuja? Ali-Marttilan Juhlatalli: + erinomainen sijainti meille, todella kaunis juhlatila (ei vaadi paljon koristelua), valmis valaistus, omat juomat, sopivan kokoinen tila / - varaus vain lauantai, juhlinta lopetettava klo 24 (lisähinnasta klo 02), melko suolainen hinta Einolan Pirtti ja Juhlanavetta: + siisti ja toimiva tila (helppo koristella), majoitus samassa, omat juomat, varaus pe-la / - todella kaukana kaikesta (vaikea liikkua), hintava sesonkikaudella (toisaalta majoitus sisältyy hintaan) Pispalan Haulitehdas: + tunnemallinen tiilirakennus, helppopääsyinen, varaus pe-su / - kesällä ihmiset haluavat myös ulos joten millaiset ulkotilat?, ei ihan sitä mitä alkuun mietin, ahdas?, miten toimii kesähäissä? Kangasalan Pirtti: + todella toimiva tila, hyvä sijainti, hirsiseinissä on tunnelmaa, omat juomat, varaus pe-su / - liian iso?, liian lähellä sitä inhoamaani työväentalon tilatyyppiä? Ihastuin täysin Karllundin Kivinavettaan, mutta liian kaukana sanoo sulhanen. Samoin löytyi monta muutakin mielenkiintoista tilaa mm. Sastamalasta, Ylöjärveltä ja Nokialta, mutta ovat liian kaukana tai väärässä suunnassa Tampereelta. Eräjärven Eerola olisi vielä mahdollinen sijaintinsa suhteen, mutta kuvissa ainakin välittyy hieman erilainen maalaisromanttinen tunnelma mikä nyt on haussa (ruutuverhot, tunkkaiset taulut, heinäpuskat seinillä ja liian vanhahtava tunnelma). Korjatkaa ihmeessä jos käsitykseni on väärä!
 6. Ali-Marttilan juhlanavetta vaikuttaa lähes täydellisesti siltä, mitä olemme etsineet ja kesälle 2017 näytti olevan vielä muutama viikonloppu vapaana. Ok, hinta on hieman suolainen ja mieluummin juhlittaisiin kelloon katsomatta, mutta tilatyypin, valaistuksen ja sijainnin ansiosta voin katsoa näitä asioita läpi sormien. Suurin mutta on vain tilan siivoaminen ... En löytänyt mistään tietoa että miten siivous onnistuu ja mitä sillä tarkalleen tarkoitetaan? Juhlatilan vuokrahan päättyy lauantaina klo 24 (tai lisähinnasta viimeistään klo 02): olettavatko tilan vuokranantajat todella että hääpari tai hääparin vanhemmat alkavat jynssäämään lattioita ja pyyhkimään pöytiä tai muuten siivoamaan keskellä yötä? Vuokrausehdoissa mainitaan vain: "Vuokralaisen tulee käyttää tiloja noudattaen normaalia siisteyttä ja hyviä käytöstapoja. Siivouksessa tulee noudattaa tiloissa olevia siivousohjeita. Tilojen tulee olla asiallisessa kunnossa tilaisuuden jälkeen. Mikäli lisäsiivouksen tarvetta ilmenee vuokranantaja laskuttaa vuokralaiselta siivouksesta aiheutuneet todelliset kustannukset." Jos jollakulla on tietoa mitä tämä käytännössä tarkoittaa, niin olisin kiitollinen vinkistä!