R1nkeli

Aktiivijäsen
 • Content count

  98
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by R1nkeli


 1. Meillä on niin pienet häät, ettei kaasoa tai bestmania ole. Ja kun meillä eivät ystävät edes ole tulossa vihkimistilaisuuteen (ainoastaan molempien perheet, ystäville järjestämme myöhemmin bileet) niin siksikin tuntuisi hassulta pyytää ketään kaasoksi. Kuitenkin haluaisin, että ystävät järjestäisivät minulle polttarit ja niiden ajankohta ja sisältö olisi yllätys... mietityttää, että onko jotenkin tökeröä, jos kerron yhdelle ystävälleni (joka on hyvä organisoimaan ja pitämään langat käsissä) että toivoisin hänen ottavan vastuun polttareistani. Koska jos en pyydä tehtävään jotakuta tiettyä, käy helposti niin että isossa porukassa kukaan ei tule ottaneeksi vastuuta ja sitten koko polttareita ei tule tai ne lässähtävät. Kyllä, polttarit ovat minulle erittäin tärkeä asia :D

  Muutoin sama, mutta en halua polttareita. Meillä on häät ainoastaan pienesti perhepiirissä ja niissä mielestäni kaasolle ja bestmanille ei ole "tarvetta".


 2. Bongasin joskus yhden hauskan lahjaidean, vieras antoi muutaman vitosen setelin erillisissä kirjekuorissa ja kirjoitti jokaisen kuoren päälle "käyttökohteen", kuten esimerkiksi Kesän ensimmäiset jäätelöt -vitonen, Leffaeväs-vitonen ja Muuten vaan -vitonen. Mun mielestä ihan mahtava ajatus, jolla saa rahalahjastakin hiukan merkityksellisemmän! (:

  Oi! Tämä on todella hauska ja aika huomaavainen lahjaidea! Tämä täytynee ottaa itsekin käyttöön ensi kesän häissä. :)