R1nkeli

Aktiivijäsen
 • Content count

  98
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by R1nkeli

 1. Meistä kumpikaan ei missään nimessä halua polttareita, ainakaan missään perinteisessä muodossa. Kavereiden kesken muuten vaan voisi mennä terassille iltaa istumaan ilman ettö siitä sen kummempaa numeroa tulisi.
 2. Muutoin sama, mutta en halua polttareita. Meillä on häät ainoastaan pienesti perhepiirissä ja niissä mielestäni kaasolle ja bestmanille ei ole "tarvetta".
 3. Oi! Tämä on todella hauska ja aika huomaavainen lahjaidea! Tämä täytynee ottaa itsekin käyttöön ensi kesän häissä.
 4. Minun kengät eivät missään nimessä tule olemaan valkoiset. Valkoinen ei ole luonteva väri minulle ja tarkoituksena on hankkia monikäyttöiset kengät (joko ballerinat tai converset), omassa käytössäni valkoiset kengät olisivat viidessä minuutissa väriltään harmaat...
 5. Minulle itselle tulee mahdollisesti ballerinat, jotka tosin vielä hakusessa. En ole koskaan osannut kävellä korkokengillä, edes ihan pienillä koroilla. Toisena vaihtoehtona on converset, häämme kun tulee luonteeltaan olemaan hyvin rennot.
 6. Meillä mentiin ja mennään hyvin perinteisellä tyylillä. Sulhasen sormuksessa minun nimi ja kihlojen päivämäärä ja minulla sulhasen nimi ja päivämäärä. Sulhaselle ei tule uutta vihkiä, joten kihlasormukseen lisätään myös vihkipäivän päivämäärä.
 7. Upeita sormuksia! Etenkin tämän harakan makuun oli NYC 151015:n sormus, todella kaunis!
 8. Me olemme molemmat ateisteja emmekä halua minkäänlaista uskonnollista seremoniaa omaan hääjuhlaamme. Asia oli helppo siis elämänkatsomuksellisista syistä ratkaista.
 9. Me aiomme mennä maistraattiin kahdestaan mutta järjestää samalle viikonlopulle pienet juhlat perhepiirille.
 10. Maksamme molemmat sormuksen.
 11. Mielestäni kihlassa voi hyvin olla kiviä! Ainakin omassani on. Tärkeintä että on morsiamen mieleen ja passaa mahdollisen/tulevan vihkin kanssa. Itse halusin ehdottomasti valkokultaisen sormuksen, jossa muutama timantti. Klassisen kaunis.
 12. Käytän normaalistikin silmälaseja päivittäin. Piilareiden hankkiminen häitä varten ei tuntuisi itseltäni, joten niitä ei tule. Mietin kyllä, että uusien lasien hankkimisen voisi yrittää ujuttaa häiden lähettyville ja niillä voi kehystää mukavasti kasvoja.
 13. Minulle oma nimi on voimakkaasti osa identiteettiäni sekä minuutta, on ollut itsestäänselvää että pidän oman sukunimeni. Mietin pitkään yhdistelmänimeä, mutta se ei tunnu luontevalta, ja suoraan sanottuna nimet eivät edes soinnu kovinkaan kauniisti yhdessä
 14. Jos pistäisimme isot häät, kutsuisin ehdottomasti työkavereita, joista suurin osa ovat läheisiä ystäviäni. Kuitenkin haluamme mennä naimisiin ainoastaan perhepiirin kesken, joten työkavereita ei häissä näy.
 15. Meillä kummankaan ammatinvalinnan ei näyttele minkäänlaista roolia häissä. Harrastukset kylläkin, lähinnä värimaailmojen ja teeman osalta. E. Korjattu kirjoitusvirhe.
 16. Meidän häihin ei tule leikkejä, ei sovi kummankaan tyyliin. Pidän kyllä vieraana leikeistä ja niihin mielelläni osallistun, painii niitä en kuitenkaan halua.
 17. Minä olin 23, mies 25.
 18. Puoliso maksoi kihlasormukset, minun vihkisormus maksetaan yhdessä.
 19. Me ollaan naimisiin mennessä oltu kihloissa 7 vuotta. Ei ihan niin pitkään, mikä alunperin oli suunnitelma. Elämäntilanne elänyt matkan varrella ja tässä tulos
 20. Kihlautuminen päätettiin yhdessä, ilman sen kummempaa tapahtumaa. Kihlautumisesta tosin on aikaa jo viisi vuotta.
 21. Häiden aikaan morsian 30 ja sulhanen 32.