Jump to content
Naimisiin.info

Mijami21

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Mijami21's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Kiitti vastauksista! Ei oo mainostamista ku ei oo ees mun oma blogi tuo... määpä selaan nuo ketjut läpi ni saan vähän käsitystä... Täytyy myöntää että olin laiska, en jaksanut selata muita ketjuja etsiäkseni vastausta tähän, varsinkin kun halusin kuulla muiden mielipiteistä tuosta designtuotteiden pyytämisestä lahjaksi. Mut tuosta on helppo poimia ketjut, kiitti niistä!
  2. Ku nykyäänhän silti kaikkia ihania designesineitä saa netistä aika edullisesti ku vaan osaa etsiä, jos vaikka tilaa sillon ku on hyviä alennuskoodeja niinku esim täällä blogissa. Mutta en kai mää voi olettaa että sukulaismummot osaa mennä nettiin ja hakea alekoodin ja sitten tilata jonku designlampun, jonka haluan, niin puolet edullisemmalla hinnalla alkuperäisestä? Ehkä tää oli vähän tyhmä idea koko homma! Mutta mää en todellakaan halua niitä pentikin astioita mitä ne kuitenkin tuo!
  3. Suunnittelen tässä häitä juuri ja mietin häälahjatoiveita. Haluaisin designia, koska tykkään kaikista design-esineistä ja huonekaluista. Voiko sitä kuitenkaan toivoa, koska on niin kalliita? Voinko laittaa lahjalistaa jossa on pelkkiä monen satasen desginjuttuja? Paljonko ihmiset yleensä ylipäätään laittaa häälahjaan rahaa? Mulla ei oo mitään hajua! Vai oisko selvin vain laittaa tilinumero että laittaa lahjarahaa sinne niin saan sitten ostaa mitä haluan?!? Auttakaa!
×
×
  • Create New...