Jump to content
Naimisiin.info

Tinuski

Aktiivijäsen
  • Viestit

    30
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tinuski's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Jaapas jaa... Pirullinen onkelma. varsinkin jos tuleva anoppi on jo pukunsa hankkinut. Itse saattaisin vähän tykätä kyttyrää, jos joku pukeutuisi täysin saman väriseen kuin minä. Onhan kuitenkin "etiketti" että valkoinen on häissä morsiamen väri, vaikkei morsian valkoiseen itse pukeutuisikaan. Vähä on makukysymys tietysti, joku ei välitä, joku taas välittää... Voisitko sinä tai miehesi mahdollisesti hienovaraisesti vihjata anopille, että valkoinen yleensä on morsiamen väri... Vaikea asia sekin, kun saattaa taas anoppi ottaa herneen nenäänsä... Mutta itse siis kuitenkin kallistun hiukan sille laidalle, etten kauheasti tykkäis jos joku pukeutuis meitin häissä valkoiseen. Hiukan siis, en kuitenkaan hermostuisi, jos joku kuitenkin valkoiseen pukeutuu. Ehkä sitten eri asia, jos esim valkoisen jakun yhdistää eri väriseen hameeseen tai jotain, ettei puku ole kokonaan valkoinen. Tulipas vähä juupa-jaapa-vastaus ;D
  2. Piti tulla taas kurkkimaan näitä lakikiekuroita, kun alkaa häät lähestyä, niin pitäisi tuota avioehtoa katsella, että missäpä sen teettäisi. Kysyin just osuuspankista ja siellä juristilla teettäminen maksais 280e!!! Johon tietty vielä rekisteröinti päälle... HUH sanon minä. Täytynee tsekata minkälaisia oikeusaputoimistoja täällä päin on, että josko semmoisesta sais hiukan huokeampaan hintaan. Ja tietty pitää tässä keskustella ukonkin kanssa, että mitä me siihen halutaan, että osaisko semmosen ite laatia... Täytyy miettiä. Mutta tuo pankin hinta on kyllä niin suolainen, että pakko jostain saada halvemmalla.
  3. Ja vielä oma vastaus, joskin oon ehkä aikasemminkin jo tänne laittanu, että me myös Hämeenlinnalaisia, mä täältä kotoisin, sulho asunu useamman vuoden jo. Meidät vihitään juhannuksena -06 Kalvolassa ja siellä myös juhlat Palvelukeskus Jonathanissa. Muuten oltais häitä vietetty Hämeenlinnassa, mutta kun ei oikein mieluista ja meille sopivaa juhlapaikkaa löytyny täältä. Onhan täällä upeita paikkoja, mutta hinnat on monessa myös aika hyvät...
  4. Otan ihan vähän kantaa tuohon juttuun, eli Harvialan kartano on kylläkin kaksi kertaa kauempana Vanajan kirkosta kuin Wisahovi. Eli Wisahoviin reilu kolme kilometriä ja Harvialan kartanoon n.7km. Mutta siinä olen samaa mieltä, että Harvialan ympäristö on upea.
  5. Kyllä se olis tarkoitus ottaa miehen sukunimi. Vaikkain kulta leikillään ehdotti ottavansa mun sukunimen...
  6. Tinuski

    Kotitekoinen huntu

    Täällähän olikin hyviä vinkkejä hunnun tekoon. Pukua olen itse ompelemassa, mutta olin ajatellut hunnun ostaa, mutta täällä olikin hyviä vinkkejä, joten ehkä teenkin hunnunkin itse.
  7. Kyllä stay-upit taitaa olla mun valinta. Hame tulee olemaan sen verran kapea, että voipi sukkanauhojen ne kiinnikkeet erottua hameen läpi, Joten sen takia jätän mahdollisesti sukkanauhat kokonaan pois.
  8. Meijän kakkua koristaa itse tehty lasinen koriste. Vielä en ole sitä siis tehnyt, mutta keväällä sen teen
  9. Vaikken mitään ole vielä hankkinut, niin ajatuksena on että puku (itse tehty) ja alusvaatteet on uutta, vanhaa on mahdollisesti kengät tai sitten joku koru, lainattua voisi olla koru tai vaikka jokin pikkupeili pussukassa ja sinistä olisi sitten sukkanauha.
  10. Tinuski

    Mikä on teidän "laulunne"?

    Meillä taitaapi olla "The power of love" esittäjänään Frankie goes to Hollywood. Aivan ihana biisi. Kulti kävi sen tilaamassa baarissa ollessamme ja sitä sitten tanssittiin pikkutunneilla baarissa. Juuri tuossa viikonloppuna Kokeiltiin, että häävalssi taittuu ja kyllähän se sujuu, koska tarkoitus on kuitenki tanssia ensin häävalssi, sitten tuo meidän biisi. Sulho esitti yllättäen että olisi sellainen "rock-valssi" en muista kenen biisi tai minkäniminen, mutta valssimuotoinen ja ei ollenkaan huonompi valinta.
  11. Hep. Me kanssa täällä Hämeenlinnassa sanomme Tahdon kesällä 2006. :-X Juhlapaikkaa katsellaan, listaa paikoista joita on kyselty, löytyy tuolta "Juhlapaikat"-osiosta "juhlapaikkaa Hämeenlinnassa" nimellä (muistaakseni nimesin sen noin.) :
  12. Tämä ketju on näköjään ollut vain katseiden kohteena pari vuotta, mutta kun herätti ajatuksia, niin täytyy vastata omasta puolesta. Ollaan oltu "vasta" puolitoista vuotta yhdessä, puolisen vuotta kihloissa, ja vaikka häihin on pari vuotta, niin kyllä on jo sovittu, että ehto tehdään. Mieheni sitä ehdotti ja vaikka ajakohta oli hiukan huonosti valittu niin olin ihan samaa mieltä, että niinhän se on. Elämme molemmat taloudellisesti omillamme, ostetaan puoliksi yhteiset tavarat ja muut, mutta molemmilla on omat rahansa ja tuntuu fiksulta tehdä ehto kaiken varalta, vaikka olen täysin luottavainen yhteiselomme kestävyyteen. Se tuntuu järkevältä.
  13. Kannan korteni kekoon, koskapa tuo herätti ajatuksia. Olen samaa mieltä monen kirjoittaneen kanssa, että 50 euroa on liian helppo ja ajatukseton lahja vanhemmilta. Summana en pidä sitä mitenkään pienenä, varsinkin kun opiskelija olen. Ja olen kyllä ehdottomasti mieltä, että mukavampaa on saada jokin ajatuksia herättävä lahja, johon tietää toisten laittaneen tunteensa mukaan sitä tehdessään/hankkiessaan. Viiskymppiä on semmonen, että "ainiin, huomenna on ne häät, annetaan vaikka 50e..." Eli näin voisi käydä tutun kohdalla, mutta ei omille lapsille. Ja mitä tuohon rahalahjan antamiseen yleensä tulee, niin en välttämättä toivoisi häälahjaksi rahaa, vaikka meilläkin astioita ja muita sellaisia on kaapit pullollaan... Mutta mielessä on käynyt, että yhtenä lahjakohteena olisi häämatka"rahasto", tai muu vastaava... Mutta tulevaisuus näyttää toteutuuko se ajatus...
×
×
  • Create New...