mantelilastu

Jäsen
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About mantelilastu

 • Rank
  Untuvikko
 1. Meillä on reilu viikko vajaa 9 vuotta ikäeroa. Kukaan ei ole tehnyt siitä numeroa, äitiäni epäilytti ennen kun tapasi kihlattuni, mutta isälleni hän oli tuttu ja äitinikin sitten tykästyi valintaani. Päällepäin ikäeroa ei huomaa oikeastaan ollenkaan, kihlattuni on niin nuoren näköinen ettei voi käydä saunaolutta ostamassa kaupasta ilman ajokortin mukana oloa, ja on sentään päälle 30 jo.
 2. Meiltä kyseltiin kanssa usein, että joko kohta pienten jalkojen tepastusta, kun on oma koti ja kaikkea?? Onneksi sisko kertoi tulevista vauvauutisista, niin meidät on jätetty rauhaan.
 3. Eniten jännittää miten sukulaiset suhtautuu siihen, kun kaikkia kummin kaimoja ei tulla kutsumaan, vaikka on ollut suvun tapa. Haluamme kuitenkin pienet häät tärkeitten ihmisten kanssa, joten niillä mennään.
 4. Meillä hääpäivä valikoitui harrastusten ja tulevien lomien sanelemana. Elokuun alusta on molemmilla jo niin paljon harrastuskiireitä ja ne jatkuu aina huhtkuun lopulle, että siihen väliin emme halunneet. Itse halusin taas että olisi varmemmin lämmin päivä ja nätti sää, joten touko ja kesäkuu karsiutui sillä pois. Lisäksi sukulaiset ovat aina sanoneet, että muiden Juhannusta ei saa pilata pitämällä häitä silloin. Joten heinäkuussa 2017 loppupuolella päätimme että olisi hyvä. Lisäksi se sattuu lähelle kihlajaispäivää, mikä on myös plussaa.
 5. Meilläkin häät 2017 kesällä. Asutaan omakotitalossa, jota olemme rempanneet töiden ja opiskelujen oheella nyt kolmatta vuotta. Koiria on siunaantunut pieni lauma ja yhdessä ollaan oltu kohta kuusi vuotta. Lapsia ei ole. Tällähetkellä kihlattu vakitöissä, mulla osa-aikainen, joka näillänäkymin vakiintuu.
 6. Apua, nyt miekin oon rekisteröityny tälle foorumille!! Elikkäs kihlat oli 2014 heinäkuussa, ja nyt tämän vuoden puolella ruvettiin miettimään josko oikeasti ne häät tanssittaisiin. Päivämääräksi tulee valikoitumaan joko 15.7. tai 22.7.2017! Tänään mennään avaamaan pankkiin häätili, vaikka rahat häihin on jo olemassa. Pistetään nyt kuitenkin hieman sivuun joka kuukausi, jos tulee yllätyksiä matkaan. Sen jälkeen voikin alkaa huudella jo sukulaisille ja tuttaville, että musta tulee rouva! Katsoin vaan, että ollaanko me myöhässä aloitettu suunnittelu, kun muut on jo viime vuoden puolella pitkälti näköjään tehneet, mutta eiköhän me kiritä kiinni.