Jump to content
Naimisiin.info

FIN190

Jäsen
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

FIN190's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä suomi-tanska häät tuloillaan, ja hääkarkkeja tässä vähän pähkäilty jo tovi, kunnes tuli vastaan Marianne Mix-pussi - osuu ainakin värit yksiin maiden kanssa. Yksinkertaisuudessaan voisi olla näin....ja korissa kahvipöydässä....ajatus muhii vielä.... :-)
  2. Hei, mielenkiinnosta kyselen, kuinka kävi? Täällä pähkäilen saman asian tiimoilta. Olin itse juuri häissä, joista lähti somessa heti samantien kuvia liikenteeseen. Hyvä että pari oli toisilleen tahdon sanoneet kun jo oli parista kuvia FB:ssa. Ärsytti parin puolesta suunnattomasti. Ja nyt kun omat häät lähestyy, niin aloin miettimään FB etikettiä - miten sen sanoisi "kauniisti"? Hääinfoon tätä en tajunut laittaa, joten ohjelma vihkoseen pitänee jotain laittaa. Kirkosta tuli hyvä valokuvauksen etiketti; Kirkossa valokuvaaminen on sallittua vain morsiamen sisään tulleessa ja avioparin ulos lähtiessä, ei vihkitoimituksen aikana. Vihkitoimituksen kuvat tallentuvat sydämiinne. <3 (poikkeuslupaa anomme kuitenkin yhdelle :-)) Ja toinen mikä aiheuttaa jo itsessäni murinaa on se että miten välttää tilanteet ettei lapsille annetta älypuhelimia viihdykkeeksi "pelaa nyt tuota vähän"...
  3. Täältä ilmoittautuu yksi lisää päivämäärälle 27.8.2016 - vajaa puoli vuotta ja sitten tituleerataan rouvaksi! Oman haasteensa tähän häiden suunnitteluun tekee sen että mies tanskalainen, asutaan Tanskassa ja häät pidetään Tanskassa.
×
×
  • Create New...