Jump to content
Naimisiin.info

NKH

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

NKH's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. NKH

    Karibian risteily

    Haa, pommitin RCCL:ää maileilla ja tulihan sieltä varmistus että häämatkapaketti on meille varattu! Sinnikkyys palkitaan...
  2. NKH

    Kuka teidän hääautoa ajaa?

    Bestman (=siskon mies) ajaa morsiamen isän autolla meidät kirkolle ja sieltä juhlapaikalle. Siihen loppuvatkin kuskin velvollisuudet, joten bm voi keskittyä juhlintaan loppupäiväksi.. Auto jätetään juhlapaikalle yöksi, me käppäillään sitten keskustan läpi ;D parin korttelin matka hääyöhotellille (ellei nyt ihan kamala keli osu).
  3. NKH

    Ei lainkaan studiokuvia?

    Mekin ollaan niin tönkköjä poseeraamaan että hylättiin studiokuvavaihtoehto heti alkuunsa. Värvättiin kuvausta harrastava kaveri seuraamaan meitä aamusta asti ja räpsimään digikuvia pitkin päivää, luotetaan siihen että kun on tarpeeksi materiaalia niin PAKKOHAN sieltä on joku siedettävä seasta löytyä.. Voi kai sitä jossain välissä ottaa jotain potrettikuvan tapaistakin esim. juhlasalilla, jos vaikka onnistusi!
  4. NKH

    Karibian risteily

    Te jotka lähetitte RCCL:lle paperit etukäteen hääpakettia varten, saitteko ennen reissuun lähtöä mitään varmistusta siitä, että saatte sen paketin? Meinaan että odottelenko rauhassa vai alanko ahdistelemaan laivayhtiötä kun ei mitään kuulu..
  5. NKH

    Jyvässeutu

    Meidän häät on Nikolainsalilla ihan sen vuoksi ettei haluttu lähteä keskellä talvea kuskaamaan tavaroita minnekään korpeen ja muutenkin kaupunki-ihmisiä ollaan.. lähemmäksi keskustaa ei ainakaan pääse! Ja kaupunginkirkkokin on yhden korttelin päässä. Paikan valintaan vaikutti myös salin upea puna-kultainen sisustus, joka sopii jouluhäihin niin loistavasti ettei kynttilöiden lisäksi muuta koristeluakaan tarvita. Omat juomat saa tuoda ja 100 henkeä mahtuu pöytiin, joten maalaishäitä karttaville kiva vaihtoehto.
  6. Uutta: aviosääty Vanhaa: oma sukunimi Lainattua: alushame Sinistä: Mynthon-pastillit laukun pohjalla.. :
×
×
  • Create New...