pinni33

Jäsen
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About pinni33

 • Rank
  Untuvikko
 1. Mistä voisi lähteä etsimään pukua, joka olisi vintage, indie tai boheemi hengeltään? Haluaisin puvun, jonka voisi kuvitella myös muualle kuin hääjuhlaan. Yksi puku minulla jo on, mutta nyt se on alkanut kaduttamaan. Ostin prinsessaunelman kimalteineen hätiköiden ensimmäisestä sovituksesta. Englannissa valmistetaan Minna-mallistoa, jonka puvuista tykkään, mutta ilmeisesti niitä ei pääse sovittamaan Suomessa. Kiitos kaikista vinkeistä!
 2. Mitkä liikeet Helsingin seudulla myyvät käytettyjä morsiuspukuja? Minkälainen valikoima on? Entä osaako kukaan sanoa hinnoista, tuleeko edullisemmaksi kuin uuden tilaaminen ulkomailta? Haluaisin tehdä ekologisen valinnan, mutta budjetti on rajallinen.
 3. En tiedä, Redrika. Ihmettelen, miksi lopettavat tämän hankkimani mallin. Eivätkö ne tosiaan myy? Lapponian nettisivuilla ei ollut aiheesta mitään tietoa...
 4. Kävin tänään Etelä-Espan Kalevalakorun liikkeessä. Kertoivat, että Lapponia lopettaa Lapinkihlojen valmistamisen. Aikovat ilmeisesti pienentää sormusmallistoaan lopettamalla muitakin malleja. Ainakin Lapinkihloja siellä oli vielä jäljellä vähän isommissa koissa erittäin hyvällä alennuksella. Ostin omani (valkokulta 5mm) hintaan 323 €.
 5. Höh, en löydä varsinaista galluppia! Oisko sen pitänyt näkyä ekassa ketjun viestissä?