mminna

Aktiivijäsen
 • Content count

  26
 • Joined

 • Last visited

About mminna

 • Rank
  Juniori
 1. En aseta kaasolle mitään vaatimuksia pukeutumisen suhteen, joten en ajatellut myöskään siitä mitään kustantaa. Äitini puhui että maksaa kaasolle, joka siis on siskoni, kampauksen, koska aiemmin puolestaan maksoi minulle kampauksen siskoni häihin.
 2. Ennen kihloja kerettiin seurustella reilu viisi vuotta, häiden aikaan yhdessäoloa kertynyt sitten jo seitsemän vuotta.
 3. Meillä ollaan pohdittu samoja asioita. Morsian ei syö muuta lihaa kuin kalaa ja sulhanen on perussekasyöjä, vieraissa puolestaan on todella monta kasvissyöjää ja vegaania. Päädyttiin lopulta siihen että alkupaloissa olisi erilaisia salaatteja, jotka olisi toteutettu vegaanisesti, ja pääruoalla olisi kala- ja kasvisvaihtoehto lisäkkeineen. Ongelmana on kuitenkin pitopalvelun valinta, suurimmassa osassa kun kasvisruokaa tuntuu edustavan lähinnä vihersalaatti ja juustoinen kasvisgratiini tai uunijuurekset... Näihin olen itsekin aiempana kasvissyöjänä aivan totaalisen kyllästynyt, enkä niitä haluaisi tarjota häissäkään. Tällä hetkellä meidän alueelta löytyy yksi pitopalvelu, jonka uskoisin pystyvän kasvisruoan suhteen johonkin muuhunkin, mutta jos ei niin luultavasti lähdetään sitten kyselemään kauempaa ja maksetaan enemmän. Uskon että teillä homma toimii kunhan vain löydätte hyvän pitopalvelun, joka osaisi huomioida myös kasvisruokavaliot. Buffetissa sitten laittaisin ruoat aikalailla sekaisin, enkä erottelisi kasvisruokia ja liharuokia eri puolille pöytää tms. Jokaisen ruoan kohdalle laittaisin sitten menukortin, josta ruoan sisältö tulisi ilmi, mutta en muuten spesifioisi että tämä on sitten kasvissyöjille. Uskon että noin lihansyöjätkin uskaltautuisivat syömään kasvisruokia.
 4. Varmasti hyvä päätös puhua tälle ihmiselle suoraan! Ihan jo sen takia että tämän tyyppinen ihminen tosiaan tuskin ymmärtäisi pointtia nätisti muotoillusta hääinfon tekstistä...
 5. Eniten pelottaa että vieraat eivät viihdy ja häistä tulee vaivaantuneet seisoskelujuhlat, joista ihmiset poistuvat heti "pakollisten" osuuksien jälkeen. Lähes kaikista muista päivän katastrofeista voi kuitenkin selvitä nauruilla, jos fiilis on muuten hyvä, mutta huonoa tunnelmaa on vaikea pelastaa.
 6. Tällä viikolla sitten varattiin juhlapaikka ja häitä juhlitaan 26.8.2017. Jotenkin häät tuntuvat heti paljon konkreettisemmilta kun on päivä ja juhlapaikka!
 7. Juu, meilläkään miehellä ei kosiessa ollut sormusta ostettuna. Tähän olinkin hyvin tyytyväinen, koska olihan se oikeasti hauskaa kierrellä yhdessä korukaupoissa ja vertailla sormuksia! Ainoa miinus asiassa oli, että erinäisten sählinkien vuoksi saatiin lopulta sormukset sormiin vasta yli 1,5 kk kihlautumisen jälkeen
 8. Näitä on kyllä ihana lukea! Meillä mies kosi Lapin reissulla tunturin laella, minne oltiin juuri patikoitu selkä hiessä. Siihen se hienojen maisemien äärellä mättäälle polvistui ja kysyi tulisinko vaimoksi, mihin tietenkin suostuin. Sormukset käytiin sitten reissulta palaamisen jälkeen yhdessä ostamassa. Kosinta oli aivan loistava, ihana hetki ihan vain kahdestaan keskellä Lapin luontoa
 9. Meillä on häät tulossa elokuussa 2017. Ajankohdan päättämisen jälkeen pukkasi vähän hääinnostusta ja nyt on jo tehty vieraslistaa, laskettu budjettia, mietitty teemaa, päätetty juhlapaikka ja hääpukukin tuli hankittua puolivahingossa näin riittävän ajoissa.
 10. Tuntuu niin hassulta lukea näitä tarinoita. En ole yleisesti ottaenkaan sellainen ihminen, että saisin vaatteista erityisiä fiiliksiä, eikä sellaisia tullut hääpukujenkaan suhteen. Kävin liikkeessä ja sovitin muutamia pukuja, mutta yhdenkään kohdalla ei mitäään ahaa-elämystä tullut. Joku puku oli mieluisampi kuin toinen, mutta siihen ne fiilikset sitten jäivätkin. Vastaan tuli sitten käytetty hääpuku, joka oli sopivan tyylinen, edullinen ja sovittaessa vielä erittäin lähellä oikeaa kokoakin. Se pukuhan sitten lähti mukaan, lähinnä siis järkiperusteisesti, mutta en usko kyllä katuvani tätä päätöstä, sen verran ihana tuo mekko on
 11. Kiva että nyt on kaakon suunnallakin useampi morsian! Meillä on siis tulossa häät Lappeenrannassa elokuussa 2017. Aikaa on hyvin, mikä onkin tarpeen kun Helsingistä päin joudutaan häitä suunnittelemaan ja järjestelemään.