E-karjala

Jäsen
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About E-karjala

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • Website URL
  http://sportti17.blogspot.fi

Profile Information

 • Gender

Recent Profile Visitors

752 profile views
 1. Tällainen puku matkkalla Suomeen Tummansininen ja paljon kirjailuja. Nyt vaan pitäisi päättää häämeikin värit. Adrianna Papell <3
 2. Täällä olisi yksi kevät2017 morsian pulassa! Vuoden päästä häät, joten periaatteessa hyvin aikaa hankkia vaatteet häihin. Ongelmana vaan se, että en YHTÄÄN tiedä mitä laitan päälleni Tiedän mitä en halua: en halua valkoista pukua (minulla on lapsi), en täyspitkää pukua, en mitään kermakakkua, eikä missään nimessä olkaimetonta. Kroppa on mieluisassa kunnossa, mitä nyt yritän vuoden aikana saada vähän lisää lihasta kroppaan (olkapäät lähinnä). Olen hoikka, mutten kovinkaan pitkä (167cm). Olen miettinyt jotain 1920-luvun pukua tähän tyyliin (http://www.modcloth.com/shop/dresses/extravagant-evening-dress), mutta puvun pitäisi kuitenkin olla aika juhlava. Juhlapaikkana Holiday Club Saimaan Paviljonki joka on todella kaunis ja juhlava paikka, joten puvun pitäisi sopia myös ympäristöön... Mitä ihmettä sitä päälleen laittaisi? Mistä kannattaa lähteä etsimään hääpukua joka ei ole perinteinen valkoinen-krumeluuri-täyspitkä-mekko? Olen Lappeenrannasta, mutta mekkoa voin käydä etsimässä Lappeenranta-Hki-Tampere-väliltä ja suunnalta. Aaaaapua, mistä sitä etsinnän aloittaa??
 3. Onko kenelläkään muuten hyviä ehdotuksia bändeistä? Meidän mieleiset bändit taitaa hujahtaa budjetin yli (Sonata Arctica, Mokoma...) Etsinnässä bändi joka soittaisi kuunneltavaa ja tanssittavaa musiikkia (= EI missään nimessä humppaa tai Popeda/Yö-tyyppistä "musiikkia"). Mies laulaa pari kappaletta, joko itsetehdyn taustanauhan kanssa tai mahdollisesti bändin kanssa... naimisiin18 Teillä ilmeisesti häät 2018? Laittelen blogiin kaiken mahdollisen häistä, niin sieltä voi sitten lueskella vinkit omiin häihin (eli mitä teette paremmin :D ). Mies on kyseisessä paikassa töissä, joten oletetaan että hommat toimii (toivottavasti) normaalia paremmin vielä, kun on työkaverit apuna. Paikka on jo tuttu, kun käydään vähän väliä kyplylässä, änkkärissä jne tuolla.
 4. Häämme ovat vasta suunnitteluasteella, mutta jo nyt voi sanoa, että kovin perinteisellä linjalla ei mennä. - Sulhanen pukeutuu kyllä tummaan pukuun mutta morsian ei laita valkoista kokopitkää mekkoa päälleen (ei vaikka asella uhattais), ei huntua eikä valkoisia satiinikorkkareita - Juhliminen paikan päällä juhlatilan lähettyvillä (/huonolla säällä juhlatilassa) - Juhlapaikkaa ei koristella mitenkään (sali on itsessään niin kaunis, ettei koristeita tarvitse + morsianta ei kiinnosta pätkääkään rueta askartelemaan ja näpertelemään koristeita joita kukaan vieraista ei muista jälkikäteen) - Ruoka tarjoillaan pöytiin (alku-, pää- ja jälkiruoka kahveineen) ja ruokailun yhteydessä on hääparin maksamat alkoholijuomat - Ruoka ei ole pitopalvelun halvin mahdollinen lohisoppa tai kivikovilla perunoilla tarjoiltu karjalanpaisti - Loppuillan maksullinen baari alkoholijuomille, hääparilla alkoholittomien juomien piikki auki vieraita varten - Hääleikkejä ei tule - Valssista vielä keskustellaan - riippuu löydetäänkö sopivaan hintaan tanssiopetus + haluamaamme kappaleeseen koreografia - Hääparin vanhemmat eivät pönötä onnittelujonossa - Mitään onnittelujonoa ei tulekaan vaan onnittelut hoidetaan ihan muulla tavalla - Mukana häissä hääparin työ- ja harrastusjuttuihin liittyviä asioita (mm. tennismaila, pilli, sekuntikello jne)
 5. Lappeenrannassa (/Joutsenossa/Rauhassa) sijaitsevassa Holiday Club Saimaa-hotellissa olisi tarkoitus pitää meidän häät. Mies on siellä töissä, joten valinta oli aika helppo Etenkin henkilökuntaeduilla... Paviljongissa siis vietetään häitä. Blogiin olen laitellut kuvia kun käytiin alkuvuodesta katsomassa paikkaa (linkki profiilissa) ja alue on muuten tosi tuttu miehen töiden takia. Haluttiin pöytiin tarjoiltuna ruoat, kunnon ruoat ravintolatasoa (ei halvan pitopalvelun karjalanpaistia tai lohikeittoa) ja vielä mahdollisimman juhlava tila - ettei tarvitsisi itse koristella paikkaa. Paviljonki sopiikin meidän häihin täydellisesti Minun puolen sukuni tulee muualta, joten on tärkeää, että majoitus on samassa paikkaa. Paviljongin yläkerrassa on huoneita, sitten on tietysti koko hotelli ja mökit käytettävissä. Samalta alueelta löytyy myös kalaravintola Section Seven jota voin suositella lämpimästi! Meidän valmistujaiset oli kyseisessä ravintolassa muutama vuosi takaperin ja oli mahtavat tarjoilut! Ihana miljöö, superhyvät ruoat. Laittelen blogiin kuvia kyseisestä ravintolasta kesän aikana (en yritä kalastella lukijoita, on vaan tabletilla helpompi laittaa kaikki kuvat blogiin ja linkittää tänne).
 6. juliala kyseli valokuvaajaa. Itse voin suositella lämpimästi Studio Muilua, on tulossa meillekin valokuvaajaksi. Otti myös poikamme 1-vuotiskuvat ja olivat ihania Häät 2017 keväällä Rauhassa. Tänään juuri aloittelin hääblogin kirjoittamista, linkitän sen ehkä joskus toiste profiiliini. Meillä häät tulee olemaan siis HC Saimaan Pavijongissa. Max. 60 henkilöä tulossa, tällä hetkellä mennään 50 vieraan paikkeilla. Ruoat, juomat, majoitus, kaikki tulee paikan puolesta. Suurin osa suunnitelmista selvillä, puuttuvia osasia sumplitaan parasta aikaa. Yritän saada 90% hommista tehtyä vuoden loppuun mennessä, koska työkuviot muuttuvat vähän ja alkaa vapaa-aika olla sitten hieman vähissä.