Kitty_G

Jäsen
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Kitty_G

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. E-P:n mökeistä oli parikin ketjua, mutta en löytänyt vielä tietoa Seinäjoen ja lähiseudun hotelleista. Onko suosituksia tai varoituksia hääyön viettopaikoista?
 2. Käypä tsekkaamassa: http://www.rokoteinfo.fi/country/Azorit.html Ei siis varmaan mitään välttämättömiä rokotuksia, jos syö ja elää muutenkin normaalisti.
 3. Kävimme Riiassa viime joulukuussa viikonloppuvisiitillä. Yövyimme Konventassa, joka oli sijainniltaan erinomainen hotelli ja ihan siisti, tosin vähän Sotka-tyyliin sisustettu... Paikka, jota voin suositella esim. krapulapäivän rentoon oleiluun on puistossa oleva pyöreä paviljonki, jossa oli tarjolla ehkä 100 eri teelaatua. Yläkerroksessa oli lattialla patjat ja tyynyjä. Mukava löhöilypaikka! Kauppakeskus Origon kellotornissa oli myös hauska coctailbaari ja kivat maisemat. Ihan kiva kaupunki, suomalaisia liikkeitä oli vaan liikaa...
 4. Uutta: puku, kengät, alusvaatteet Vanhaa: teen sukkanauhan mummon ikivanhoista pitseistä ja nauhoista Sinistä: alushousut Lainattua: alushame kaasolta
 5. Parasta ohjelmaa häissä ovat mielestäni puheet ja laulu ym. esitykset. Näitä toivomme omiimmekin. Yksissä häissä juhla alkoi sillä, että vieraille näytettiin videotykillä kuvia morsiusparin elämäntaipaleelta hyvän musiikin soidessa taustalla. Oli tunnelmallinen alku muutenkin onnistuneille juhlille, taidan kopioida idean. Leikkejä ei välttämättä tarvitse olla, mutta jos kaasot haluavat jotain järjestää niin luotan, että he tekevät sen hyvällä maulla.
 6. Ihmeellistä, että Azoreiden kaltainen paratiisi on säästynyt massaturismilta. Ainakin mulle se on iso plussa siinä kohteessa. Toivottavasti asia ei muutu ja voidaan palata sinne parinkymmenen vuoden päästä ja kiertää vaikka kaikki saaret. Meilläkin siis vaan viikon mini-honeymoon tulossa. Ainakaan vielä ei oo suunnitelmissa reissuja muille saarille, mutta en oo kyllä vielä saanut sitä hesarin juttua luettavaksi. Ja toisaalta Sao Miguelillakin vaikutti olevan tekemistä ja näkemistä viikoksi.
 7. Just varattiin kanssa elokuulle häämatka. Meitä taitaa olla siellä useampiakin samaan aikaan? Hotellina Marina Atlantico Ponta Delgadasta. Kotiliedessä 5/05 oli muuten pieni artikkeli Azoreista.
 8. Meillä ei ole kyllä tullut mieleenkään hankkia sulhaselle erillistä vihkisormusta. Sen verran taitaa tykätäkin omasta valkokultaisesta kihlastaan, että ei sitä halua vaihtaa tai muuta lisätä. Tuo Minni81:n mainitsema "rodinointi" voisi kyllä olla ihan paikallaan meille molemmille sitten ennen h-hetkeä. Oltiin muuten jenkeissä kesällä ja siellä kaikki kyseli, että miksi meillä on jo vihkisormukset (wedding bands) vaikka ollaan vasta kihloissa. Mahtoivat myös ajatella, että ollaan tosi köyhiä kun mulla ei oo minkäänlaista kiveä! Yritettiin selittää, että täällä on hieman toiset käytännöt, mutta ei oikein tuntunut menevän perille...
 9. Airin All I need.