Saajo

Aktiivijäsen
 • Content count

  20
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Saajo

 1. @Lebbis Me ollaan onneksi käyty läpi nämä asiat miehen kanssa, tiedän miten prosessi etenee. Tämä on toki tärkeä asia miehelle, mutta ei ehkä kuitenkaan minua tärkeämpi, koska hän olisi ollut valmis jättämään keikan väliin. Piti muistuttaa, että en ole esteenä lähtemiselle Meillä kai sinänsä tilanne on helpompi, että tiedetään aikataulu tarkkaan, koska mies on sellaisessa työtehtävässä, että siitä ei voi koska tahansa lähteä, eikä määrittelemättömän pitkäksi ajaksi. Tässä voi vielä käydä niinkin, että 'ei ole irroitettavissa' ja sitten jäädään Suomeen. Toki mä odotan häitä, mutta me ollaan puhuttu myös perheen perustamisesta lähitulevaisuudessa ja sitä stressiä ei ainakaan voi olla samaan aikaan mahdollisen rauhanturvaamisen kanssa. Mutta kaikki aikanaan, siihen pitää luottaa Ja menee vähän joo OT.
 2. Joo, kuulemma 3 viikon rotaatiokoulutus on tiedossa ennen lähtöä, jos lähtö tulee. Sitähän se mies itsekin toivoi, että samaan aikaan ei olisi hääjärjestelyjä mietittävänä ja täytyyhän se hänen mielipidettään kunnioittaa Itselle vaikenta on, kun mikään ei ole varmaa. Ei lähtö, eikä lähdön aikataulu. Koko elämä junnaa paikallaan seuraavat 1,5 vuotta ja siitä puolet joutuu olemaan erossa maailman tärkeimmästä ihmisestä Mutta kaipa ne asiat tapahtuu ajallaan ja tässä nyt muu auta, kun olla miehelle tukena
 3. Voi kun tämä on hiljentynyt. Nostellaanpa vähän, jos saataisiin uutta keskustelua viriteltyä Tietääkö joku, paljonko tuonne Pilottiin mahtuu porukkaa?
 4. Mä olen ajatellut Save the Date korttien lähettämistä. Ideakin on jo olemassa. Enää puuttuu hääpäivän päättäminen ja täytyy ehkä mieheltäkin mielipidettä kysyä. Mutta me halutaan (eli mä haluan) nämä STD kortit siksi, että vieraissa on paljon vuorotyöläisiä. Toinen syy on se, että meille tulee sotilashäät ja haluan jo siitä antaa pientä vinkkiä vieraille STD korttien mukana. Mulla tässä ehkä taka-ajatuksena se, että jos joku mun sukulainen harkitsee häiden skippaamista, niin ainakin tietää sitten skippaavansa ehkä elämänsä ainoan mahdollisuuden osallistua sotilashäihin. Yritän siis motivoida mahdollisimman monen paikalle
 5. Mielenkiintoista lukea muiden kommentteja Olin tuossa juuri häissä, jossa oli reilu 30 vierasta. Minusta ne oli pienet häät. Omiin häihin on kutsuttuja yli 100, tarkka määrä ei vielä ole tiedossa. Kallistun ehkä siihen, että alle 50 vierasta on pienet häät, tavalliset varmaan siinä 70-80 molemmin puolin ja isot sitten kun ollaan reilusti päälle sadassa vieraassa. Veikkaan, että meille tulee tavallisen kokoiset häät, arviolta 90 vierasta.
 6. Meillä miehen ammatti näkyy sotilashäinä. Eiköhän siinä ole jo riittävästi ammattia esillä
 7. Pienenä skidinä muutamissa, nyt aikuisiällä kolmissa häissä. Kaksissa avecina hääparia tuntematta ja kolmansissa kaasona. Toivon minäkin, että monet olisi vielä edessä, rakkautta on aina ihana juhlia
 8. Kesä. Mieskin haluaa kesähäät. Mutta meille sen ei tarvitse olla heinäkuu. Toukokuusta syyskuun alkuun on hyvä haitari, eiköhän sieltä löydy meillekin hääpäivä.
 9. Meille on tulossa naispappi. Tämä pappi on mieheni (ammattisotilas) työkaveri ja koska meille tulee sotilashäät, halutaan myös siihen sopiva pappi, jolle ei tarvitse ruveta selittämään sotilashäistä perinteineen yhtään mitään.
 10. Täällä kanssa ilmoittautuu yksi kosinnan odottelija Olin jo vähän haaveillut, että keväällä vuosipäivänä olisi tuo mies kosaissut. Mutta nielin pettymykseni. Me ollaan puhuttu todella paljon häistä ja ollaan monissa asioissa samoilla linjoilla. Nyt kun ystäväpariskuntamme meni naimisiin ja itse olin kaasona, niin taas on viimeaikoina puhuttu hääasioita. Välillä ihmettelen, miten paljon tuo mies jaksaakin puhua aiheesta Meille tulee sotilashäät, mieheni kun on ammattisotilas. Viikonloppuna hän intoutui pienessä sievässä (oikeasti pienessä, melkein siis selvin päin) selittämään äidilleni sotilashäiden perinteitä. Ja me oltiin niistäkin puhuttu jo aikaisemmin paljonkin. Tänään olin päättänyt, että viimeisen kerran otan hääasian puheeksi. Mies sitten sanoi, että on aikomus kosia ennen vuoden loppua Salaa vähän olen jo aloittanut suunnittelut Me ollaan ajankohdastakin vähän jo keskusteltu. Haastavan tilanteesta tekee se, että mies on lähdössä (taas) rauhanturvaajaksi. Operaation kesto on puoli vuotta, joko -19 alkupuolisko tai loppupuolisko. Mä haluaisin avioitua ens kesänä. Mies vasta operaation jälkeen, kun ei halua samaan aikaan stressata hääjärjestelyistä ja operaatiosta. Ymmärrän tilanteen, mutta itse taas haluaisin, että mikäli lähtö on vasta -19 kesällä, jäisin tänne päähän rouvana. Jollain tavalla se rauhoittaisi omaa mieltäni. Jos operaatioon lähtö tulee heti alkuvuodesta, niin sitten häät on vasta sen jälkeen. Ehtii ainakin suunnitella rauhassa. Miehen mielestä -20 olisi hyvä vuosi avioitua, koska 'se on tasaluku'. Minä taas kannatan -19 kesää, vaikka kiire voikin tulla. Odottavan aika on pitkä Onneksi meille on tulossa nelijalkaista perheenlisäystä, se vähän ohjannee ajatuksia pois häistä
 11. Olen vannoutunut Escada-fani, joten luultavasti sieltä sen hetken uusin tuoksu Tai sitten yllätän itseni ja ostan jotain aivan muuta
 12. Mä teen geelikynnet itse. Tulee monen makuun aika pitkät, mutta itse olen tottunut pitkiin jo arjessa, kun koko ajan on geelit. Ranskalainen manikyyri valkoosella glitterillä ja timanteilla Ja varmasti geelaan myös varpaankynnet, kuten kesäisin aina
 13. Mä haluan ammattilaiselle. Tässä taannoin kaasona ollessani morsian pyysi, että tekisin hänelle häämeikin. En ole ammattilainen, käsistäni ihan hyvä, mutta en silti olisi tarvinnut tuollaista vastuuta. Morsian kävi itse ostamassa ammattilaisen avustuksella kaikki tarpeelliset meikit. Oli monenlaista pohjustusta ja viimeistelyä. Tein yhden koemeikin, olisin halunnut tehdä toisenkin, mutta morsian näki sen tarpeettomana. Meikistä kyllä tuli morsiamen näköinen ja se kesti kelvollisesti pitkän hikisen päivän. Mutta vaikka kuinka meikki oikeilla välineillä onnistui ja pysyi, haluan itse silti ammattilaiselle.
 14. Mulle julkinen kosinta olis ok. Vähempikin riittää, mutta paniikkiin en menisi. Julkista kosintaa tuskin tulee tuolta mieheltä, mutta eihän sitä koskaan tiedä. En koe, että julkinen kosinta aiheuttaisi minkäänlaisia paineita vastata myöntävästi, koska olen vastauksesta niin varma, ettei mikään sitä saa hetkumaan.
 15. Miamor Mikä teidän tilanne nyt on?
 16. Meillä on tähän asti ollut ja tulee olemaan erilliset tilit. Ehkä jossain vaiheessa yhteinen lomamatka tms tili, mutta käyttötilit pysykööt erillään. Tästä on miehen kanssa helppo olla samaa mieltä.
 17. Kyllä kallistun avioehdon suuntaan. Asiasta ei olla miehen kanssa vielä puhuttu, mutta kun elämme muutenkin 'molemmat maksaa osuutensa' periaatteella, niin uskon että molemmat kannatamme avioehtoa. Lisäksi kun itse on yrittäjä, se on myös yrityksen kannalta olennainen asia.
 18. Mulla on todella harvinainen sukunimi ja tunnen kaikki tämän sukunimen omaavat. Sukunimeni on jopa vähän hauska, eikä tarkoita mitään. Mutta olen todella kyllästynyt siihen, että se aina kuullaan ja kirjoitetaan väärin. Otan helposti miehen sukunimen, koska sekään ei ole kaikista yleisin ja sointuu etunimeeni kauniisti. Tämä on ihan oma päätökseni, mies ei ole painostanut yhtään.
 19. Kaverin häissä oli valokuvaaja, joka otti yhteiskuvia eri kokoonpanoilla. Muistaakseni silloin otettiin sellainenkin kuva, jossa oli kaikki vieraat. Kuvauksen ajankohta oli ruokailun jälkeen ja ainakin niissä häissä juuri sopivassa kohtaa, kun kuumalla kelillä päästiin ulos haukkaamaan happea samalla.
 20. Nostetaas tätä samalla. Olin tässä kuluneena kesänä vieraana häissä, jossa ohjelmassa oli hääbingo. Ruudukko taisi olla 5x5. Ruuduissa erilaisia tekstejä, kuten: Kaaso kyynelehtii Kaaso kiiruhtaa Bestman pitää puheen Hääkakku leikataan Häävalssi Ateria putoaa lattialle Lasi kaatuu Jnejne Bingo oli kiva, mutta loppui turhan nopeasti. Kolme ekaa bingoa palkittiin ja nämä bingot ehti tulla jo ekan puolituntisen aikana hääjuhlapaikalla. Seassa olisi siis voinut olla vähän haastavampiakin ruutuja, jotta bingot ei olisi tulleet niin nopeasti ja kaikki peräkkäin. Näissä häissä oli myös tietovisa, joten pöytiin oli jaettu kyniä visaa ja bingoa varten.
 21. Kaverilla sama ongelma. Herjaa vastausta sekä kysymykseen "Mikä on Suomen pääkaupunki?" ja myös kysymykseen "Mikä numero tulee kuuden jälkeen (numeroin)?". Kokeiltiin eri päivinä, sekä mobiilissa että läppärillä, aina sama ongelma, että vastaus on muka väärä... Olisi kiva saada kaverikin tänne mukaan...