ShadowCat74

Jäsen
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About ShadowCat74

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Hääjuhlissa pari alle 4-vuotiasta piti kyllä huolen, ettei muilla vierailla kauhean hauskaa ollut : Oli vanhempien mielestä ihan ok, että lapset juttelivat todella kovaan ääneen kirkossa ihmetellen aivan kaikkea (papin puheesta jäi suurin osa muilta vierailta kuulematta näitten asiattomien kommenttien vuoksi). Ja kun vanhemmat eivät vastailleet lapsilleen (tajusivat sentään itse olla hiljaa), alkoi mm puisten kirkonpenkkien potkiminen, joka kuuluu hyvin videollakin. TUMPS, TUMPS... Kirkon akustiikka nyt vain oli sellainen, että nelivuotiaan ääni kantaa kauas. Vähiten häiriötä aiheutti 4kk vanha vauva, joka nukkui lähes koko toimituksen ajan. Juhlissa lapset juoksentelivat edestakas, kävivät sormeilemassa seisovan pöydän ruokia jo ennakkoon ja kovaan ääneen julistivat mielipiteen ruoista Hyi, YÖK huudahduksilla. Ja jos jollekulle jäi epäselväksi, niin asia toistettiin tarpeeksi monta kertaa (lapsille varattu oma menu, ei tarvinnut "aikuisten ruokia" syödä) Juhlapuheet terrorisoi veljen esikoinen: tarttui lähes joka toiseen vaarin sanaan ja huusi tätä uudestaan ja uudestaan ja uudestaan. Lisäksi naureskeli vain kun häntä ponteettomasti yritettiin hiljentää, juoksenteli edestakas karkuun kun veli sitä koitti saada kiinni (lapsen isä siis) ja kun lopulta joutui kiinniotetuksi aloitti sellaisen raivokohtaushuudon että oksat pois. Hetken rauha sentään saapui. Tunnin kuluttua ainoan hääleikkimme samainen lapsi torpedoi samantyylisellä käytöksellä. Kakunleikkaukseen ehti ensin toinen 4-vuotias (kaksi samanikäistä häissä). Naama kermavaahdossa tuli kakun luota hyvin tyytyväisenä itseensä. Kakunleikkauskuvissa tuo raiskattu kohta kakkua näkyy valitettavan selvästi. (yli puolet alinta kakkua jotenkin sörkitty pilalle) : Muitten vieraitten kanssa juttelu oli vähintäänkin mahdotonta välillä, lasten juoskennelessa edestakas näyttämään kaikkea mm piirtämäänsä tai muuten tullessa höpöttämään juttujaan. Lapset oli suunnittelussa otettu huomioon; oli oma huone, jossa oli tehtävää (piirrustuspaperia, kyniä, videot, nukkumismahdollisuus päiväunille, karkkia, sipsiä, limpparia, legoja) ja oletuksemme oli, että vanhemmat olisivat katsoneet lasten perään. Nyt sai sitten jälkikäteen kuulla vierailta arvostelua siitä, miksi lapset oli kutsuttu edes. Olivat kuulemma pilanneet monen ihmisen juhlan ja kyllä itseäkin muutama kohta näin jälkikäteen harmittaa aika tavalla.
 2. Talvihäät On taivaanrannassa talven taikaa. Niin kuulas on sää. Pakkasilmassa kello kaikaa, hääkutsu helähtää. Ei vuodenkiertoa saata estää, ei aikaa seisauttaa. Tää liitto kyllä kestää. Sen tuiskutuulet lujittaa, kun valkoisen vaipan saa maa. Kun kietoutuu huntuun huurteiseen puu, se parhaimpiinsa hääjuhlaan pukeutuu. Jääpeitteissään järvi käy säihkymään, kun talvihäät vietetään. - H. Oskala-
 3. Meillä harkinnassa minun sukunimen ottaminen, tai päädymme samaan ratkaisuun kuin serkkuni (samalla sukunimellä kuin minä, isän veljen tytär): hän piti naimisiin mennessä oman sukunimensä ja mies omansa (kun oli sen nimen jo työpiireissä tehnyt tunnetuksi). Lapset on sitten äitinsä sukunimeen kastettuja, meilla nuo lapset ovat minun sukunimellä...
 4. Hienoimmat kyltit mitä näin tuossa toissakesänä olivat kaksi kissaa, musta ja valkea jotka situivat vierekkän. Yhteenliittyneet hännät sitten osoitti suuntaa mihin kääntyä. Plussaa siitä että nuo kyltit oli poistettu 3h sisällä siitä kun bongasin ne, eli hääaamuna viety kait ja sitten varmaan viimeinen ottanut kyltit matkaan mukaan. Tai liekö kelvannut ohikulkijoille, siskon kyltit (9/10 kylttiä) oli kadonnut ennen kuin ehdimme niitä korjaamaan pois. Heillä oli vanhasta puretusta aidasta ollutta sään harmaannuttamaa puuta jossa risusta nimikirjain nimikirjain + pihlajanmarjaterttu (häät syksyllä) niitattuna. Aidan viisto pää osoitti kääntymissuunnan. 90% vieraista tosin ei ollut mitään opasteita nähnyt ??? ja muutenki itse epäilin vaaleata puuta harmaalla puulla, että miten lie näkyy autosta... :
 5. Minusta tuli kaaso kun ystävätär ilmoitti menevänsä keväällä naimisiin, joten mielenkiinnolla sitten tässä katselen mitä kaikkea kaason ohjelmistoon kuuluu. Eipä nuo aivan kohtuuttomilta vaikuta, varsinkin kun esim polttarit tiedän jo nyt järjestyvän kaveriporukalla...askarteluapua kuulemma minulta kaivataan, kun osaan tekstata suht kauniisti (kuulemma...)