häähöperö

Jäsen
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About häähöperö

 • Rank
  Untuvikko
 1. Miehen isä tokaisi "no perkele" ja onnitteli tietenkin. Oma isäni onnitteli myös viileästi ja molempien äidit kyynelehtivät onnesta. Mieheni äiti on ortodoksi ja tämä on hänelle erityisesti suuri aihe.
 2. Hääpäivänä itse olen 28v ja sulho 26v. Yhteistä taivalta hääpäivänä takana 4vuotta joista 2 vuotta kihloissa <3
 3. Tätä on hauska miettiä. Usein mietitään että häät on vaimon näköiset ja vaimo on pääosassa ja kuinka vaimo stressaa omasta ulkonäöstään hääpäivänä. MUTTA kuitenkin kuinka suuren stressin aiheuttaa hääjuhla, juuri vieraat. Olisi kamalaa jos vieraat ei viihdy, ruoka ei maistuisi, hääkakku olisi pilalla ja monen monen muut asiat...
 4. Kosinta tapahtui viime perjantaina. Ja sovittiin ettei ihan vielä naimisiin mennä, mutta saan hääni kuitenkin alle 30v mitä olen aina toivonut niin alttarille astutaan 2018. Alustavaa vieraslistaa on tehtynä ja juhlapaikka tiedossa, tosin varaamatta vielä.
 5. Monet täällä ovat aikasin liikkeellä. Mekin valittiin vuosi 2018 ja mikäs sen parempi päivä kun 18.8.2018 <3
 6. Meillä kosinta tuli puskista. Olimme varanneet hotellin viikonlopuksi (meillä tapana käydä kerran kuukaudessa treffeillä) ja niin tyypillisesti kosinta tuli mieheni ollessa alasti Itkuhan siinä molemmille tuli <3
 7. Mitenhän tuo käytännössä toimii? Asumme pienellä paikkakunnalla ja haluaisimme häät eri paikkakunnalla. Kirkko + juhlapaikka olisi toisessa kunnassa. Mutta haluaisimme oman seurakunnan papin vihkimään. Saako toisen seurakunnan pappi tulla toisten "reviirille"