Jump to content
Naimisiin.info

elomorsian_2005

Aktiivijäsen
  • Viestit

    60
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by elomorsian_2005

  1. Mandis=> Kiitos paljon onnitteluista :-X:-*

    Juuh meni muuten paitsi noi keksit..tänään ukko soittaa sinne ja varmistaa ettei ne oo ottanut meiltä noitten keksien hintaa :)

    Kakku tuli sieltä ja tosi hyvää ei ollu liian kuiva eikä liian märkä mistään (meillä oli mansikkakakku). Ja muutenkin siellä oli tosi hyvät ruuat ei mistään valittamista ;D

    Ja meillä oli marine puoli ;)

  2. Ruoka oli tosi hyvää  :-X :-X :-X :-X  :-*

    Ja tarjoilu pelas tosi ihanasti   :-X :-X :-X :-X :-X:-*

    Ei muuta tapahtunut muuta, kun pikkuleivät unohtu heiltä laittaa kakkupöytään  Tänään sulho soittaa sinne ja kysyy mikä on homman nimi (saadaanko esim. hinnan alennusta, kun heiltä ne pikkuleivät tilattiin  :( ) Sinnehän saa tuoda omat pikkuleivät, mut me ajateltiin, et sieltä on helpompi ottaa nekin sit   ;)

    ps. vieraat kehu tosi paljon juhlapaikkaa, kuin upea se on ja ruuista tuli kehuja ;D :-X :-X :-* Ja sun marineen menee 120 henkeä meillä oli lopuksi vähä yli 90 vierasta ja hyvin mahtu tanssia siina alhaalla ;)

  3. Dharma ja mandis=> Siis teille tulee kummallekkin tän vuoden häämenu ::)

    Me saatiin onneksi viel viime vuotisen (sopi paremmin meidän meriteemaan :-X).

    Aivan totta Dharma et kummatkin on yhtä hyviä ;D Me valittiin ne suorakaiteen muotoiset pöydät, kun meille tulee pyödät vinottain sinne saliin 8) Tiiätteköte onko sun marine salin maalaukset viel kesken ::)

×
×
  • Create New...