Jump to content
Naimisiin.info

SummerSun

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Etelä-Suomi

SummerSun's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä häät helmikuussa ja mulle tulee mummoni itselleen ompelema (vuodelta x) viininpunainen ja hupullinen samettiviitta. Hän käytti tätä aina juhlissa silloin, kun oli nuorempi. Saatan ommella vielä muhvin. Se on sitä jotain vanhaa...
  2. Me kävimme katsomassa Koskenniskan ja ihastuimme kertaheitolla! Todella kotoisa vastaanotto paikan omistajalta. Erittäin avara yläkerta, johon mahtuu jopa 180 henkeä syömään. Ylhäällä on myös AV-laitteet, kuten videotykit, kaiuttimia, mikki. Yläkertaan voi vaihtaa verhot. Meille tulee hopeaa ja punaista. Muita värejä oli lila, violetti, sininen, ainakin. Alakertaan saa loistavasti tanssit, siellä on pyöreitä pöytiä ja salin toisesta päästä voi tehdä tanssilattian. Taloa ympäröi terassit, joilta mahtavat maisemat järvelle. Sopii mainiosti kaikkien vuodenaikojen juhliin. Tarjoilut voi hoitaa kokonaan itse tai vaikka osittain. Pitopalvelusta tilaa sen verran, paljonko tarvitsee. Vuokra on talvella 700 euroa koko talo/vrk (kesällä muistaakseni 1000e), mikä tarkoittaa, että saa mennä perjantaina laittamaan milloin vain (ellei ole kokousta yläsalissa) ja sunnuntaina purkaa, kun ehtii. Talo saa paljon plussaa siitä, että se on hädin tuskin kolme vuotta vanha!! Varasimme paikan oitis. Saa ainakin kaikki vieraat samaan tilaan. Kuulemma Jyväskylän liikenteeltä saa edullisesti kyydityksen keskustasta ja takaisin, hinta oli jotain pikkasen päälle 100 euroa... loistava vaihtoehto, niin ei tartte tilata takseja. Ai niin, siellä on myös invahissi, isot vessat ja yläkerrassa pieni tornihuone.
  3. Onko kukaan juhlinut Koskenniskan uudehkossa juhlatalossa tai Majakosken isossa talossa? Meillä olisi häät helmikuussa 2007 ja tarvitsisimme hääpaikan noin 160 hengelle. Niin ja tanssitkin olisi kiva tanssia... Talvi kun tuo omat rajoitteensa hääpaikan suhteen. Olen ymmärtänyt, että Majakosken isossa talossa on kaksi kerrosta? Onko se kenties parvi vai umpitilaa?
  4. Näin täällä sivuilla kerran ihastuttavan lasimaljakon, johon oli laitettu rypistettyä sellofaania ja vettä. Sekaan oli heitelty punaisia koristekiviä. Toivottavasti joku muistaa myös nähneensä... Riittääköhän se, että laittaa vain sitä sellofaania rutussa maljakkoon ja vettä sekaan, vai onkohan siihen joitain niksejä. Se olisi ihastuttava juttu talvihäihin, koska se näyttää vähän jäiseltä...
  5. SummerSun

    Talvihäiden teema

    Meillä häät helmikuun alussa 2007. Väreiksi tummanpunaista ja hopeista kuvaamaan talvisen kimmeltävää jäätä ja tulen palavaa lämpöä ja intohimoa... Ajattelimme lähinnä kynttilöitä ja ulos jäälyhtyjä. Kukkia (punaisia ja oransseja gerberoita) tulisi minun kimppuuni ja ruokapöytään. Muualle pitää vielä keksiä jotain talvista, ehkäpä jääkristallin näköisiä kiviä ja kenties pumpulilumipallosadetta... Mieli tosin voi muuttua matkalla.
×
×
  • Create New...