Jump to content
Naimisiin.info

Lalunarossa

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Lalunarossa's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Tässä vielä muita vaihtoehtoja. Keltaisen väri ei ole täydellinen keltainen, vaalea liila on todennäköisesti minulle liian pitkä...
  2. Kiitos vastauksista! Epätoivoinen etsintä siis jatkuu. Hoikkana ja lyhyenä ihmisenä hukun hörhelömekkoihin midipituudessa, eikä polvipituisiakaan ole helppo löytää. Nettikauppoja olen selannut jo monta kuukautta, eikä mitään tunnu löytyvän. Kaikissa on jotain vikaa. Mieluiten valitsisin yksivärisen juhlavasta kankaasta bodycon-mekon puolireiteen ulottuvassa mitassa. Ja mielelläni ostaisin mekon/housupuvun, jota voisi käyttää muutoinkin kuin juhlissa. Tiger of Swedeniltä löytyi kuvassa näkyvä printtimekko pitkähihaisena. Mutta onko tuossakin puvussa jotenkin liian raflaava/talvinen/arkinen kuvio? Voi vastata ihan vaan kyllä tai ei. Kaikki apu tarpeen!
  3. Tiedän hääpukeutumisetiketin vieraiden osalta, mutta tiedän senkin, että etiketistä ja pukeutumissäännöistä joustetaan. On naisia, jotka pukeutuvat vieraina valkoiseen tai mustaan, ja naisia, jotka pistävät päälleen juuri ja juuri sormenpää-testin läpäisevän minimekon. Mutta sitten kysymys teille: onko teistä sopivaa pukeutua häissä juhlavasta kevyestä kankaasta tehtyyn playsuitiin? Kuva täällä: https://selfserviceuk.wordpress.com/2014/08/28/checkmate-finders-keepers/damsel-in-dior-finders-keepers-eye-spy-playsuit/ Puvun kanssa tulisi nuden väriset korkokengät (Högl), mattasukkahousut ja kirkkoon tummansininen bleiseri tai neuletakki. Laukuksi kullanvärinen clutch bag ja korviin + ranteisiin muutama kullanvärinen koru. Meikki ja hiukset pelkistettyjä. Olen lyhyt ja lyhytjalkainen, joten playsuit läpäisee minulla sormenpää-testin toisin kuin kuvien malleilla (ulottuu siis naftisti alemmaksi kuin sormenpääni kun kädet ovat suorina sivuilla). Vartaloni on poikamainen, joten ainoa "paljastava" puoli puvussa on sen lahkeiden lyhyys (kauempaa playsuit näyttää mekolta) ja toki tuo pieni keyhole, joka ei tosiaankaan paljasta napaa. Mitä mieltä? Juhlakutsussa ei mainittu mitään pukeutumisetiketistä, pari on nuori, häät alkavat vihkitilaisuudella klo 12.00 ja jatkuvat hääjuhlalla sen jälkeen.
×
×
  • Create New...