Rose

Jäsen
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

About Rose

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Ihana paikka. Hyvät kävelykengät ovat todella tarpeen, sillä korkeuseroja on. Jos tykkäätte patikoida niin suosittelen. Me oltiin Oiassa, josta näkyy se kuuluisa auringonlasku. Santorinia sanotaan kalliiksi paikaksi, mutta eipä tuo minusta mikään erityisen hintava ollut.
 2. Kelakortti tuli mulle ainakin postitse. Itse ilmotin nimenmuutoksesta lehtiin, kanta-asiakassysteemeihin jne. Virkatodistusta kysyttiin ainakin pankissa ja taloyhtiössä. Tämän lisäksi se on hyvä olla olemassa, kun maksat vanhalla pankkikortillasi ja allekirjoitat uudella nimellä. Sen avulla voit todistaa olevasi "uuden niminen".
 3. Aika mielenkiintoinen kysymys, johon en osaa antaa ihan yksittäistä vastausta. Meidän häiden paras idea oli se, että noudatimme selkeää linjaa. Kutsut, menukortit, paikkakortit, servetit, ruusut ym. olivat samanvärisiä. Koristeena oli tosiaan vain ruusuja ja murattia.
 4. Me lähdettiin myös heti häiden jälkeen ja se tuntui ainakin meistä todella mukavalta. Pääsi jatkamaan häätunnelmia ja sai heti nauttia kahdenkeskisestä ajasta Rullaluistimet.. En ehkä itse ottaisi mukaan: liikenne on kohtalaisen vilkasta ja mitään pyöräteitä ei ole. En tainnut nähdä ketään rullaluistelemassa. Polkupyöriä oli varmaan vuokrattavana, mutta ei sattunut silmään. Me vuokrattiin skootteri kolmeksi päiväksi ja siinä ajassa ehti ajaa saaren eestaas-ristiinrastiin-eestaas.. ;D Skootterilla on kohtalaisen helppo liikkua muun liikenteen joukossa. Suosittelisin ehkäpä skootterin lainaa ennemmin kuin polkupyöriä. Me tosiaan skootteroitiin ympäri saarta, käytiin katsomassa arkeologiset kaivaukset, Red Beach jne. Kävimme yhdellä järjestetyllä retkellä; merellä ja se oli kiva retki. Me asuttiin tosiaan Oiassa, joka on tosi kaunis kylä. Syyskuu oli kohtalaisen rauhallista aikaa, jenkkejä oli jonkun verran liikenteessä, mutta siitäkin huolimatta auringonlaskun aikaan Oia täyttyi valokuvaajista. Auringonlasku on kaunis!!! Erityisesti jos taivaalla on pilviä! Ruoka on tosi hyvää! Ja vaikka Santorinia sanotaan kalliiksi niin kyllä siellä paljon halvempaa on mitä esim. Suomessa. Paikallisia viinejä kannattaa nauttia. Voi, kun pääsisi sinne taas!!!
 5. Santorini on tosi kaunis paikka, hyvä valinta : ) Me olimme siellä syyskuussa ja katselen kuvia aina kaiholla, sinne pitää päästä joskus takaisin. Kauneinta Kreikkaa, muuta ei voi sanoa! Me asuimme Oiassa eli siis siellä auringonlaskun kylässä, joka on kaunis paikka ja olimme todella tyytyväisiä kylävalintaamme. Kävimme skootteriretkellä myös Kamarissa ja Perissassa. Perissa ei vaikuttanut kovinkaan kummoselta kylältä, mutta Kamari oli viihtyisän oloinen. Jos haluat lisätietoja niin kysele. Milloin te lähdette?
 6. Mekin oltiin Santorinilla häämatkalla, kauniissa Oian kylässä. Voin myös suositella paikkaa täydestä sydämestäni; kauneinta Kreikkaa!
 7. Me odotellaan kovasti matkalippuja ja matkatoimiston infokirjasta saapuvasti, eiköhän niiden tällä viikolla pitäisi tulla… Kenenkäs matkalle te nyt Sommos olittekaan menossa? Hankin sellaisen opaskirjan kuin ”Kreikan saaret”, jossa on kerrottu vähän Santorinista, mutta myös muista saarista. Lisäksi kirjaan kuuluu Kreikan saarten kartat. Tuossa muutamia linkkivinkkejä, jos et ole käynyt niitä katsomassa. http://www.vacation.net.gr/p/sanvisit.html http://weather.yahoo.com/forecast/Santorini_GR_c.html http://www.greekislands.com/santorini/
 8. Ketkä aikovat viettää häälomansa Välimeren rannalla, jossain Kreikan saarista?
 9. Meille tulee avioehto. Kummallakin on tiedossa perintöä sen verran, että katsomme parhaaksi tehdä avioehdon.