Venlamo

Jäsen
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About Venlamo

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 07/01/90

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Vantaa
 1. korento missä niin halpoja paikkoja? En millään haluaisi keskustaan häitä viettämään, Vantaa olis ihan loisto juttu. Nyt löysin argoksenmäen juhlatilan joka olis tosi bueno. kun meille tulee 100-150 vierasta niin meinaa olla vähän liian pieniä osa hienoista paikoista.
 2. no minä en luota kehenkää että antaisin tehä kakut mää varasin alustavasti G18 juhlatilan helsingin keskustasta, mutta siis ihan järjetön hinta. 3300 maksaa pelkkä tila, pöytineen tuoleineen ja audiolaitteineen. mutta näillänäkymin se on ainut vapaana oleva mihin voi viiä omat eväät ja jossa voi soittaa musiikkia/tanssia. en tiiä, alkaa ahistaa pikkuhiljaa.. muut asiat kyllä ehtii mutta olis se juhlapaikka missä viettää häitä. heh..
 3. huh... minä täällä tuskanhiki valuen luin näitä kommentteja. Meillä tarkotus loppukesästä (2017) pitää häät, tarkemmin elokuun alussa. Oon kyllä kattellu juhlapaikkoja aiemmin, Mutta nyt kun kattelin paikkoja niin elähän mittää, varattuja suurin osa. Kihloihin mentiin 1.5. nneksi on joku muukin jolla ei oo vielä kaikki kutsut hahmoteltuna ja vieraslistat kasassa. Meillä vielä se, että haluan itse tehdä kakut, mieheni äiti haluaa tehdä ruokaa jotta se toidi vivahdukse heidänkin kulttuuristaan. eli tarvitsisimme paikan jonne voisi viedä omat ruoat/juomat. äääks.... saas nähdä miten käy! Saa ehdotella hyviä rentoja juhlapaikkoja, missä voisi viellää aikaa myös pihalla.
 4. Heipsan! ihan uus morsmaikku täällä huutelee.. Haluaisin sellaisen juhlanviettopaikan, mihin saisi tuoda omat ruoat ja juomat, ja että paikka olisi sen verran rento että vois olla pihalla myös jos sää sen sallii.. Häät olis elokuun alussa 2017. vieraita +-100. Auttakee.