Jump to content
Naimisiin.info

Venlamo

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Venlamo

  1. korento missä niin halpoja paikkoja? En millään haluaisi keskustaan häitä viettämään, Vantaa olis ihan loisto juttu. Nyt löysin argoksenmäen juhlatilan joka olis tosi bueno. kun meille tulee 100-150 vierasta niin meinaa olla vähän liian pieniä osa hienoista paikoista.

  2. On 22.7.2016 at 08.07, Korento said:

    Heh, hyvä että joku muukin on vähän vaiheessa :D Meinaa kyllä kauhistuttaa kun kaikilla muilla tuntuu olevan kaikki varattuna ja homma luistaa. Itse toivon, että saataisin hääpaikka lyötyä lukkoon tässä viikon tai max parin sisään. Itsekin järkkään häitä täällä Vantaalla ja juhlapaikkoja on mutta suurinosa todella kalliita. Ei haluttaisi ravintolaa, koska kallis, lyhyt vuokra-aika ja ei saa viedä mitään omia juomia tai ruokia. 

    Ihailtavaa kyllä jos joku jaksaa häästressin ja kiireen keskellä leipoakin :) Itsekin pidän leivonnasta, mutta voi olla, että olen silloin niin hermokimppu ettei siitä mitään tulisi :D

    :D no minä en luota kehenkää että antaisin tehä kakut :blush: mää varasin alustavasti G18 juhlatilan helsingin keskustasta, mutta siis ihan järjetön hinta. 3300 maksaa pelkkä tila, pöytineen tuoleineen ja audiolaitteineen. :blink: mutta näillänäkymin se on ainut vapaana oleva mihin voi viiä omat eväät ja jossa voi soittaa musiikkia/tanssia. en tiiä, alkaa ahistaa  pikkuhiljaa.. muut asiat kyllä ehtii mutta olis se juhlapaikka missä viettää häitä. heh..:ph34r:

  3. 4 tuntia sitten, Korento said:

    Häät tiedossa ensi vuoden heinäkuussa eikä juuri mitään ole vielä valmiina. :o No bändi on tiedossa ja hääpaikkoja kovasti katsellaan ja tarjouspyyntöjä on lähtenyt matkaan yli 30. Mutta vasta pari viikkoa oltu kihloissakin että kai se tästä :) 

    huh... minä täällä tuskanhiki valuen luin näitä kommentteja. Meillä tarkotus loppukesästä (2017) pitää häät, tarkemmin elokuun alussa. Oon kyllä kattellu juhlapaikkoja aiemmin, Mutta nyt kun kattelin paikkoja niin elähän mittää, varattuja suurin osa. :o Kihloihin mentiin 1.5. nneksi on joku muukin jolla ei oo vielä kaikki kutsut hahmoteltuna ja vieraslistat kasassa. :ph34r: :D Meillä vielä se, että haluan itse tehdä kakut, mieheni äiti haluaa tehdä ruokaa jotta se toidi vivahdukse heidänkin kulttuuristaan. eli tarvitsisimme paikan jonne voisi viedä omat ruoat/juomat. äääks.... saas nähdä miten käy! Saa ehdotella hyviä rentoja juhlapaikkoja, missä voisi viellää aikaa myös pihalla. :wub:

×
×
  • Create New...