Tinjamix

Jäsen
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About Tinjamix

 • Rank
  Untuvikko
 1. Meille ei juurikaan tule mitään koristeita, joten niitä ei tarvitse askarrella. Kutsuja olen vähän aloitellut ja kakunkoristeen tein, kun jotain teki mieli askarrella... PUkuja ollaan käyty katsomassa, samoin sormuksia. Meillä on aika valmiina kaikki, kun isommat jutut on jo varattu. Paikka, pitopalvelu ja kuvaaja on, puvusta aika tarkka visio, miehen vaatteet mietitty ja jopa jonkinlaista ohjelmarunkoa mietitty. Niin ja kampaaja+meikkaaja on myös jo valmiina.
 2. Täällä kanssa yksi uusintakierroslainen. Edelliset häät oli täydelliset, kaikki meni mahtavasti ja oli muutenkin ihanat. Mies vaan oli väärä. Olin silloin reilu parikymppinen ja koko liitto järkisyillä perusteltu. Oli lapsia, taloa, yhteistä firmaa ym. Kamala myöntää, mutta liitto oli ehkä jopa jollain tavalla yritys pelastaa jo tuhoon tuomittua suhdetta. :/ Käytiin jo ennen avioliittoa parisuhdeneuvojalla ja jos vaan olisin silloin ollut viisaampi, niin olisihan tuosta jo pitänyt hälytyskellojen soida... Tulevat häät ovat muutamaa kymmentä ihmistä pienemmät ja paljon rennommat. En voi sanoa enemmän omannäköiset, koska edellisetkin oli, mutta ainakin erilaiset ja meidän näköiset. Jos edellisellä kerralla oli sukulaiset, niin nyt juhlitaan ystävien kesken. Toki siis vanhemmat, mut muut sukulaiset saa jäädä ulkopuolelle. Olen paljon miettinyt koko asiaa. Olen aika realisti ja vaikka rakastan tuota miestä kuin hullu puuroa, niin toivon koko sydämestäni, että tämä olisi se oikea ja viimeinen kerta, kun tarvitsee häitä suunnitella.
 3. Ihania sormuksia. Itsellä "vain" ihan tavallinen puolipyöreä keltakultasormus. Toisaalta, eipähän harmita laittaa sitä kaappiin talteen, jos tuleva vihki ei sovi sen kanssa yhteen.
 4. Kiva kun täälläkin on elämää. Meillä myös ensi kesänä häät. <3 1.7.17 olis tarkoitus tahtoa.
 5. Meillä varattuna myös tuo päivä. Valmistelut hyvässä vauhdissa.