Jump to content
Naimisiin.info

Diana00

Aktiivijäsen
  • Viestit

    14
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

676 profiilin katselua

Diana00's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Diana00

    Kutsukortteja

    Tällainen tulee meidän hääkutsusta. Pidän ihan ensimmäistä blogiani tällä naimisiin.info sivuilla nimeltä Häät elokuussa 2017
  2. Diana00

    Häät 2017

    Missä vaiheessa teidän häävalmistelut on? Mitä mieltä olette häämessuista? Meinaatteko mennä häämessuille? Onko ne Tampereella helmikuussa? Oliko täällä muita 19.8.2017 naimisiin menijöitä? No niin siinä sitten tuli monta kysymystä.=) Mä olen aloittanut ihan elämän ensimmäisen blogini täällä naimisiin.info sivuilla. Blogin nimi on Häät elokuussa 2017.
  3. Diana00

    Häät 2017

    Tuliskohan se tickerfactory nyt tähän viestiin lisäämättä =) testaan.
  4. Diana00

    Häät 2017

    Hei! Minulla ja sulhasella olisi tarkoitus mennä naimisiin 19.8.2017. Täällä oli pari hääpäivä kaimaa. Kirkko ja hääpaikka on varattu. Vieraslista on laadittu. Hääväriteemat on päätetty. Olen sovittanut alustavasti morsiuspukuja. Nyt tiedän mikä mulle sopii. Ajattelin ehkä tilata netistä uuden hääpuvun tulee niin paljon edullisemmaksi. Ja kerkiää vielä laihduttaa häihin, jos kolme tai neljä kuukautta ennen häitä tilaan netistä hääpuvun ja ajattelin tilata netistä myös vannealushameen. Mä aloin suunnitteleen häitä, kun mentiin kihloihin viime syksynä. Mutta nyt lähipäivinä vasta kirjauduin tänne hääfoorumille. Olen suunnitellut hääkarkkirasian ja hääkarkki on päätetty. Seuraavaksi alan suunnitella kutsukortteja, paikka nimilappuja jne. Morsiuskimpun olen päättänyt, kirkon kukan olen alustavasti miettinyt ja ne kirkon kukat siirretään hääpaikalle. Olen miettinyt suhlasen asua. Häämarsseja ollaan kuunneltu ja melkein on päätetty mitkä häämarssit otetaan. Kaikki kanttorit eivät välttämättä osaa soittaa kaikkia häämarsseja eli pitää ottaa sekin huomioon. Ja olen suunnitellut paljon muutakin. Saa nähdä osasinko laittaa ton tickerfactorin tähän loppuun, joka tulisi aina kun kirjoittaa viestin. Kuinka aikaisin pitäisi hääkuvaaja valita ja kukkakauppa mistä kukat haluaa?
×
×
  • Create New...