pulipuli

Jäsen
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

  Never

About pulipuli

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Vastasin kyllä jo johonkin ketjuun tän saman, mut tässäpä tulee taas. Me otettiin kaasot ja bestman sekä polttariporukat lavalle, kiiteltiin ja kumarreltiin ja lahjusteltiin. Sit tulikin se varsinainen ohjelmanumero eli tytöt vastaan pojat hula-hulavanteen pyöritystä 100 kierrosta per joukkue ja aina 10 kiekan jälkeen vaihto toiseen pöyrittäjään. Lisäks piti huutaa ennen vuoroonsa et mitä jäi polttareista mieleen. Oli ainakin hauskaa, ja häävideoo katsottaessa hekotellaan edelleen.
 2. Me lähdettiin heti häiden jälkeen häämatkalle ja kotiin tullessa oli jo luukusta kolahtanut eka posti uudella nimellä. Kaaso, joka on myös sisko, oli lähettänyt kortin meille jossa toivotti herrasväen tervetulleeksi kotiin! Oli aikas kiva yllätys.
 3. Mekin haluttiin jotenkin muistaa polttariporukoita, ei kyllä kostoksi vaan kaikkien (ja ennen kaikkea polttarityyppien) hauskutukseksi. Sutsisatsi tuntu meistäkin jotenkin aikansaeläneeltä, joten pistettiin sitten kisa mun ja sulhon polttariporukoiden kesken: hulahulavannetta pyöritettävä 100 kierrosta ja 10 kiekan jälkeen aina vaihto seuraavaan pyörittäjään ja aluks piti aina huutaa jotain, mitä jäi polttareista mieleen. Just katteltiin häävideoo ja siitä kyllä näkee että kaikilla oli hauskaa, niin yleisöllä kun polttariporukoillakin! Tytöthän sen tietty voitti, mut ihmeen hyvin ne pojatkin sai lanteet keinumaan
 4. Kenelläkään Janne Tulkin 'Vaikka kuinka kauas toisistamme' sanoja?