CaptionHenna

Aktiivijäsen
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

About CaptionHenna

 • Rank
  Untuvikko
 1. Morsian 25, sulhanen 26. Hääpäivänä 5,5 vuotta yhteiseloa takana
 2. Suhteemme sai ensikaiun baarissa, jota seurasi armoton jahti. Hän luo turvallisuutta ympärilleni, hän pärjää minulle eikä jää sanattomaksi. Hän on opettanut minulle perheen merkityksellisyydestä ja aidosta puhtaasta välittämisestä. Hän tykkää imuroida kauniin kotimme aina uudestaan ja uudestaan, koska tietää että inhoan imuria
 3. Kaikessa muussa paitsi sormuksissa, miehen puvustuksessa, valokuvauksessa sekä ruoka- ja juomatarjoiluissa. Suurin säästö varmasti tulee vieraide vähyydestä (25henk), sekä sesongin ulkopuolisesta ajankohdasta. Teemme paperituotteet itse, Spotify dj:n sijasta, näissä siis myös verrattain iso säästö.
 4. Vuosi 2018 budjettisyistä -keretään rauhassa säästää rahaa häitä varten, itse kun kustannamme kaiken. Helmikuu oli tilastoissa "paras" talvikuukausi Oulun korkeudella. Päivällä ei ollut niinkään merkitystä, kirkolla ja juhlapaikalla oli.
 5. Excel, Word, Pinterest ja Instagram. Tietysti perinteiset kynä ja paperi
 6. 12/16, eli heti kun olimme päättäneet että naimisiin mennään. Häät 2/18 eli 15 kuukautta aikaisemmin.
 7. Meillä talvihäät 24.2.18. Vihkiminen tapahtuu Oulun tuomiokirkossa ja hääjuhla viereisessä Ynninkulmassa. Isot linjat päätettynä, 1/3 suunnitteluajasta käytetty.
 8. Meille tulee molemmat. Hääinfossa on erillinen kohta muistamisesta. Anoppi hoitaa meidän lahjalistaa jossa siis eriteltynä muutamia haluamianne esineitä eri hintaluokissa (alle 50€, alle 100€ & yli 100€) sekä häätilin numero mikäli haluaa rahaa laittaa häämatkaame varten.
 9. Meillä tehdään aikalailla yhdessä suunnitellen ja toteuttaen. Hääjuhla oli miehen toive, joten hän osallistuu hyvinkin kiitettävästi. On tuonut esille että kyllä haluaa olla maalaamassa ja koristelemassa kuten minäkin. Tietokonepuoli on minulla hallussa eli vastaan pääasiassa kutsujen ym paperituotteiden ulkonäöstä, toki miehelläni hyväksyttäen. Ainoastaan oma pukeutumiseni on asia mihin mieheni ei vaikuta.
 10. Itse maksamme koko summan
 11. Häidemme kokonaisbudjetti on 11 600€, ei sis. häämatkaa. Vieraita 25 kappaletta.
 12. Meillä vieraslistalla 25 henkeä, pidetään pienet ja intiimit häät. Itse olin sitä mieltä että sopii kahdestaankin mennä mutta miehen toiveesta pidetään kuitenkin ihan hääjuhla ruokailuineen