riemuliini

Aktiivijäsen
 • Content count

  22
 • Joined

 • Last visited

About riemuliini

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
 1. Meillä häät 16.2. Piti olla jo tämän vuoden syyskuussa mutta elämä päätti toisin. Nyt mietin, kuinka hyvin valmiit syyshäiden suunnitelmamme istuvat uuteen päivään talvella... Mutta onneksi koristeet jne eivät huuda syksyä eli kaipa näistä kuoriutuu ihan yhtä hyvät häät kuin alkuperäisten suunnitelmienkin mukaan.
 2. Ostin mekon tammikuun alussa ja häät syyskuussa. Mulla nyt vaan sattui olemaan lomaa ja aikaa pukuostoksille niin ajattelin hoitaa asian. Ja hyvä niin, tuntuu, että nämä kuukaudet hujahtavat ihan hetkessä! Varsinkin, jos puku pitää tilata, tilausajat voi olla tooooosi pitkiä mikä yllätti ainakin minut. Oma valintani oli sitten sovituskappale, jonka olisin voinut ottaa mukaani vaikka samantien. Se oli kuitenkin liikkeessä säilytyksessä pari kuukautta ja nyt se odottaa kotona pukupussissa.
 3. Ajattelin että selviäisin alle tonnilla mutta maksoin ihanasta puvustani 1060. Ovh 1700 joten pientä säästöä kuitenkin. Hinta kirpaisi ostohetkellä hetken mutta jälkeenpäin en ole katunut; kauniimpaa mekkoa ei vielä ole tullut vastaan.
 4. Hei, Itselläni myös edessä vanhoista sormuksista uutta -projekti. Minulla on vanhempieni vihkisormukset, joista haluan teettää itselleni vihkisormuksen. Olen vain aivan untuvikko näissä asioissa, joten emmin, kuinka paljon perehtyneenä sinne sepän puheille pitäisi marssia. Millaisilla ohjeilla sinä aloitit projektin sepän kanssa? Varmaan jotain budjettia ja tyyliä mutta annatko käytännössä ihan vapaat kädet sepälle luonnoksen tekoon vai katsotteko yhdessä ensin sinua miellyttäviä malleja jne.? Täällä muuten ihania filigraanisormuksia: http://www.sannilehtinen.fi/rings?lang=fi
 5. Millä tolalla on hääjärjestelyt tänä vuonna naimisiin menevillä? Meillä suunnitelmat rullaa pikkuhiljaa eteenpäin. Muuten, olisko suosituksia kukkakaupan valintaan? Erityisesti Nummelan liikkeet kiinnostaa mutta jos kirkonkylällä on ehdottomasti se paras niin mielellään kuulisin. Mukavaa alkuvuotta kaikille!
 6. Upeita sormusyhdistelmiä kaikilla!
 7. Onko mitään ideaa odottaa että vuodenvaihteen jälkeen tulisi alennuksia erityisemmin?
 8. Minulla myös molemmat vanhemmat kuolleet. Olen ajatellut jotain tuon tapaista kuten Natte -15 laittoi. Vanhempani ovat myös muuten läsnä: heidän vihkiraamattu jatkaa meille meidän vihkiraamattuna, samoin oma sormukseni on tehty vanhempieni vihkisormuksesta. Hää"ajoneuvona" on meidän oma hevonen ja mummolasta perityt entisöidyt wanhat kiesit. <3
 9. Olen miettinyt myös tätä. Häissä jos missä alleviivataan vanhempia useassakin kohdassa: alttarille saattaminen, ensitanssit, morsiamen isän puhe jne. Omat vanhempani ovat kuolleet, joten selvää on, että näitä ei meidän häissä nähdä. Ja haluaisin kuitenkin muistaa vanhempiani häissä. Meille tulee vihkiraamatuksi vanhempieni vihkiraamattu, ja vihkisormukseni on tehty vanhempieni vihkisormuksista. Varmaa on, että kyyneleitä riittää... Mutta olen ajatellut, että mitä siitä, kaikki jotka häihin tulevat tietävät historiani joten eipä sitä salaillakaan tarvitse. Paljon nessuja mukaan vaan.
 10. Itse olen musiikin kanssa tekemisissä työkseni niin päivänselvää oli, että musiikkiin juhlissa panostetaan. Lisäksi meillä on hevosia, joten itsestäänselvää oli, että hääkyyti on oma suomenhevonen ja mummolastani perityt entisöidyt wanhat kiesit. <3
 11. Oma isäni on kuollut, niin perinteinen saattaminen ei olisi edes vaihtoehto. Ehkä näin päälle kolmekymppisenä morsiona ajattelen, että pääsen sinne alttarille itsekin... Todennäköisesti kävellään alttarille yhdessä puolison kanssa. <3
 12. Loppukesä tai alkusyksy. Meillä häät syyskuun loppupuolella.
 13. Me ensi vuonna häiden aikaan 34 ja 38-vuotiaita. Hääjuhla hirsipirtissä järven rannalla yöpymismahdollisuudella, seuraavaksi aamuksi on rantasauna lämmin yöpyjille. Vihkiminen juhlapaikalla ulkona järven rannalla. Vieraita n. 40-45. Tavoitteena rento ja lämmin tunnelma, hyvää ruokaa ja ehdottomasti hyvää musiikkia.
 14. Me ollaan ensi vuonna häiden aikaan 34 ja 38. Oikein sopiva ikä.
 15. Nyt on varmistunut meidän juhlapäivä: 22.9.18! Luulin olevani ajoissa hääpaikkojen suhteen kun ruvettiin kesän lopulla kyselemään - olinpa väärässä! Täällä Uudenmaan "maallakin" on näköjään paikat jo varattu! Meillä oli ajatuksena vain että syyskuussa, joten päivä valikoitui juhlapaikan vapaana olemisen mukaan. Muuta vahvistettua ei sit olekaan. Toki paljon ajatuksia ja suunnitelmia jo.