Jump to content
Naimisiin.info

Tiutautintti

Aktiivijäsen
 • Posts

  194
 • Joined

 • Last visited

About Tiutautintti

 • Birthday 04/13/1987

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Uusimaa

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Tiutautintti's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

 1. Oma suhtautumiseni lienee aika neutraali. Ihan hyvä se on tehdä, jos sellaisen kokee tarpeelliseksi. Kaikki eivät kuitenkaan avioehtoa halua, eivät siinäkään tapauksessa että on omaisuutta/perintöä saatuna ennen avioliittoa. Meille avioehto tulee, koska meillä on omaisuutta, perintöjä, toisen lapset ja niin edelleen. Me koemme avioehdon tarpeelliseksi, sillä haluamme pitää omat, ennen avioliittoa hankitut omaisuutemme, sekä (ennen avioliittoa tai sen aikana) saadut perinnöt erillään avio-oikeudesta.
 2. He jotka lukevat blogiani varmasti tietävät häihin mennessä niistä jo yhtä sun toista. Muutoin en juurikaan huutele järjestelyistä muille. Vastaan tietysti, jos kysytään, mutta omasta aloitteesta en ryhdy juoruamaan siitä, millaiset pippalot on tulossa.
 3. Itse maksetaan. Jos joku välttämättä haluaa osallistua kustannuksiin, niin toki siihen annetaan mahdollisuus, mutta olemme varautuneet itse maksamaan häämme.
 4. Olen ainakin tavannut joskus kaikki vieraamme. Joitain puolisoni työkavereiden puolisoja en tunne kovin hyvin, mutta kaikki olen kuitenkin nähnyt.
 5. Laitamme kutsut kaikille, jotka haluaisimme paikalle. Esimerkiksi isovanhempani terveydentilansa vuoksi tuskin tulevat paikalle, mutta ilahtuvat kutsusta varmasti.
 6. Mulla on häiden aikaan ikää 31 vuotta ja puolisolla 39 vuotta. Yhtälailla ollaan molemmat myös ns. toisella kierroksella. Näistä huolimatta ei koeta, että oltaisiin mitenkään liian vanhoja tai jotain. Hääjuhlaan kutsutaan meille läheisimmät ystävät ja sukulaiset. Tiedossa on rennot mökkihäät luonnon keskellä. Hyvää ruokaa, hyvää seuraa ja rentoa yhdessä oloa. En pukeudu valkoiseen, enkä pitkään pukuun. Tällä tosin ei ole mitään tekemistä iän kanssa, sillä ensimmäistä kertaa naimisiin mennessäni (silloin parikymppisenä) en myöskään pukeutunut valkoiseen pukuun. Emme koe että ikä estäisi meitä juhlimasta tietynlaisia häitä.
 7. Vannoutuneena listaihmisenä käytän exceliä ja teen sen avulla listoja jotakuinkin kaikesta . Kynä ja paperi = hääkansio on täälläkin käytössä, samoin pinterest. Niin ja tietysti tämä foorumi!
 8. Meillä isovanhemmat, sisarukset ja niin edelleen ovat kyllä pitäneet tehokkaasti huolen siitä, että tieto naima-aikeistamme on välittynyt suurimalle osalle lähisukua. Me emme itse pidä asiasta mitään hirvittävää meteliä, mutta emme myöskään yritä salata asiaa.
 9. Nostellaas vähän. Löytyykö muita Vihdissä 2017-2018 vihittäviä? Meillä on varattuna ihana Vihdin Pirtti 1.9.2018 .
 10. Hehe, mulla itseasiassa on sekä blogi (joka tosin tällä hetkellä laahaa vähän perässä, koska kiireet ), joka sisältää niin hääaiheita, kun vähän muutakin siinä sivussa. Niin ja tietty toi hääpäiväkirja. Molempiin on linkki tossa alhaalla. Kiva, kun tänne on jo tullut näin paljon meitä 2018 avioituvia. Saadaan sitten porukalla fiilistellä hääjuttuja.
 11. Oi voi, puolitoistavuotta menee todella äkkiä , mutta totta on kyllä sekin, että vielä ei ole mikään kiire. Meilläkin suunnittelu on lähtenyt käyntiin aika hitaasti, vähän oman kiinnostuksen mukaan. Näin flunssaisena sohvanpohjalla häiden suunnittelu on ihan kivaa ajanvietettä, mutta muuten en ole vielä raivannut kalenterista erikseen tilaa häille. Kyllä sitä ehtii vähän myöhemminkin sitten
 12. Ihanaa, lisää vuoden 2018 morsiamia! @PrettyFly kyllä kyllä, kaasot ja bestmanit on jo valittu ja pyydetty tehtäviinsä . Kaasoksi pyysin siskoani, sekä parasta ystävääni. Myös Sulholla on kaksi bestmania, joista toinen asuu lähempänä meitä ja toinen taas juhlapaikkakunnalla. Meillä häitä juhlitaan Seinäjoella, koska puolisoni on kotoisin Pohjanmaalta ja hän kovasti toivoi häitä Pohjanmaalle. @la chica meillä häiden "teemaväreinä" on valkoinen, musta, violetti ja hopea. Näistä väreistä kootaan kutsut, ohjelmalehtiset sun muut kirjalliset systeemit. Muutoin teemana on ainakin jollain tasolla maalaisromantiikka. Juhlapaikkamme on vanha pohjalaistalo piharakennuksineen, joten maalaisromanttinen teema tuli kyseeseen vähän vahingossa. Oih @Sallusalla kynttilät syyshäissä ovat aivan ihania!
 13. ^ Kieltämättä, se on jo ensi vuonna . Meillä ollaan vielä toistaiseksi pysytty tuossa alkuperäisessä suunnitelmassa. Mitenkäs te muut, miten teidän häässuunnittelut edistyy?
 14. ^ Toi sää on sellainen, mikä täälläkin on mietityttänyt ajankohdan suhteen. Koska toivottaisiin juhlapaikalta sitä, että vierailla olisi mahdollisuus olla myös ulkona, on hyvä sää aika oleellinen. Kuka sitä nyt kaatosateessa viitsisi pihalla kökkiä? Mutta tässä vaiheessa on paha ryhtyä ennustajaksi puolentoista vuoden päähän . Me valittiin kuukaudeksi elokuu justiinsa sen takia, että ainakin lähivuosien tilastoissa elokuussa on ollu aurinkoisia ja lämpimiä päiviä ihan kivasti. Mun tuurilla vuonna 2018 kaikki lämpimät päivät on varmaan huhtikuussa ja talvi alkaa viimeistään heinäkuun lopussa .
 15. @annima maalaisromanttinen teema on ihana! Ja tosiaan siinä saa kyllä tosi hyvin yhdistettyä sellaisen prinsessamaisuuden ja samalla tuotua vähän maanläheisiä juttuja tasapainottamaan kokonaisuutta. @Shaith päivämäärä elää täälläkin. Alkuun oli tarkoitus järjestää häät Seinäjoella, mutta ollessamme Helsingin häämessuilla näimme toinen toistaan ihanampia juhlapaikkoja myös Uudeltamaalta. Niitä olemme nyt tässä tämän viikon aikana selvitelleet ja käymme ehkä kuitenkin katsomassa vielä paria paikkaa täällä. Meillä oli alkuun tarkoitus juhlia häitä 18.8.18, mutta Seinäjoelta haluamassamme juhlapaikassa ko. päivä on jo varattu. Täällä Uudellamaalla aika monessa paikassa se on kuitenkin vielä vapaana. Lopullinen juhlapäivä selvinnee, kunhan ensin saamme päätettyä juhlapaikan ja varattua sen
×
×
 • Create New...