jennajanikaa

Aktiivijäsen
 • Content count

  23
 • Joined

 • Last visited

About jennajanikaa

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 03/23/94

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Meillä on 80 kilometriä välimatkaa, ja päätimme pitää häät matkan puolessa välissä. Näin molempien sukulaisten on helppo tulla paikalle eikä matkaa ole liian paljon.
 2. Tällä hetkellä pelottaa se saadaanko juhlapaikka varattua samalle päivälle kuin kirkko vai täytyykö juhlapaikkaa vaihtaa. Vieraiden viihtyvyys mietityttää myös sekä se tuleeko häistä täysi kaaos.
 3. Meillä vieraista suurinosa tulee minun puoleltani.
 4. Me maksamme häät itse. Totta kai jos joku haluaa auttaa kustannuksissa, annamme heidän auttaa.Hankintoja aletaan tekemään jo hyvissä ajoin, jottei rahaa mene niin paljon kerralla eikä tarvitse lainoja ottaa.
 5. Anoppien mielipiteet eivät vaikuta mitenkään hääjärjestelyihimme. Totta kai jos heiltä tulee joku oikeasti hyvä ja meitä miellyttävä idea niin otamme sen huomioon ja saatamme jopa toteuttaa sen. Mutta me teemme ne päätökset.
 6. Välillä asiat eivät mene niinkuin suunnitellaan ja vanhan tilalle tulee jotain uutta ja parempaa. Kaaso pyydettiin jouluna.
 7. Päätimme maksaa kaasojen mekot aina 50 euroaan asti, ja siitä ylöspäin puolet he maksavat itse.
 8. Naimisiin siksi, että rakastamme toisiamme ja haluamme olla yhdesä koko loppu elämämme. <3 Minulle on myös tärkeää, että lapset syntyvät avioliitoon, jos sellaisia joskus saamme.
 9. Me juhlimme häitä ensi vuonna juhannuksena ja tuntuu, että sinne on ikuisuus vaikka todellisuudessa aika menee hurjaa vauhtia eteenpäin koko ajan! Vähän on vasta tehty. Viime viikolla suunnittelimme tarkan budjetin ja tänään saimme kirkon varattua. Kirkkoa menemme vielä sunnuntaina katsomaan paikan päältä. Samalla otan kuvia kirkon koristeluiden suunnitelua varten.
 10. Aivan ihana aihe! <3 Hän siksi, että: - Hän hyväksyy minut sellaisena kuin olen. - Hän on komea <3 - Hän on vain minun, ja tiedän sen. <3 - Hän on avulias. Jos pyydän häntä tuomaan minulle lasillisen vettä, ollessani itse liian laiska nousemaan hän tuo sen. - Hän ei huuda minulle, hauku minua tai satuta minua mitenkään muuten. - Hän suostuu tekemään myös asioita, joista minä nautin. - Hän on rehellinen ja luotettava. - Hän omistaa mitä maailman parhaimman sydämen, joka on täyttä kultaa. <3 - Hän auttaa vähävaraisia ja sairaita. <3
 11. Häitä suunnitellessa käytän kynää ja paperia. Pinterestiä tulee selattua joka päivä ja siellä onkin muutama inspiraatio kansio tehtynä. Puhelimessa on muuta appi. Tietenkin myös nämä hääfoorumit, -blogit ja -lehdet! Ajattelin jossain vaiheessa aloittaa omankin hääblogin, jonne kirjata häidensuunnitelmia ylös.
 12. Minä kerroin asiasta jo äidilleni ja hän oli onnellinen puolestani. Muille kerrotaan myöhemmin keväällä.
 13. Ei ole salaisuus, mutta emme myöskään suuremmin hehkuta niitä.
 14. En usko, että kutsumme työkavereita.
 15. Itse rakastan ylikaiken talvea, mutta kesäkin on ihana. Päädyimme kesään, koska juhannus <3 ja olemme tavanneet heinäkuun ensimmäisenä päivänä joten ajankohdat ovat suht lähekkäin.