Salmasaluki

Aktiivijäsen
  • Viestit

    24
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Salmasaluki kaikki viestit

  1. Musta noi on hyödyllisiä, koska ite helposti buukkailen ulkomaanmatkoja ja festareita reilusti yli puoli vuotta etukäteen. Mä laitoin nyt heinäkuun alun häiden kortit menemään, ja onneksi, koska esim. yksi pääasiallinen kaaso oli vähällä olla varaamassa siihen matkaa itselleen.
  2. Ei me haluta toisistamme olla erossa, joten taatusti herätään hääpäivän aamuna samasta sängystä kuten yleensä ja ruvetaan puuhaamaan (tai lähinnä olemaan kyydissä, toivottavasti avustajat hoitavat hommat) juhlan valmisteluja.
  3. Mekin saatiin nyt vihdoin suunnitelmat kuntoon, hääjuhlaa vietetään torstaina (halvempaa ) 6.7.2017 Helsingissä Suomenlinnassa. <3 Paikka ja juhlatila ollut tiedossa jo viime vuodesta, mut kihlauksen myötä suunnitelmat nytkähti eteenpäin. Tohon päivään päädyttiin kun ollaan edellisviikonloppu Tuskassa, niin ollaan muutenkin siinä etelässä. Oulussa kun siinä vaiheessa muuten jo molemmat asutaan, mutta lähes kaikki vieraat on etelästä.
  4. Pihistys: - about KAIKKI Panostus: - juhlatila - valokuvaus - meikki ja kampaus - vierasmäärä
  5. Sormukset, meillä tulee vain yhdet. Mekko periaatteessa, koska hankin sen jo 2013 muuhun juhlaan mutta ei ole tullut käytettyä.
  6. Mä olen sen verran suunnittelijaluonne ja mies taas hyvin boheemi, että ajattelin (yhteistyössä) järkätä kaiken itse ja sitten nakittaa hänelle ja avustajakunnalle juttuja sen mukaan mitä tarpeellista. Näin säilyy langat kuitenkin käsissäni.
  7. Boudoir-kuvat itsestäni ajattelin käydä ottamassa hänelle, ihastui ehdotukseen! <3 En tiedä millon huomenlahja ns. pitäisi olla, seuraavana aamunako? Tulevat kuitenkin vasta jälkikäteen, koska lahjarahoilla täytynee ne otattaa.
  8. - morsiamen ryöstö - sukkanauha (ainakaan morsiolla) - hääleikit - kirkko - kristinusko - lapset - kakunleikkuussa polkaisu - muutenkin kaikki "kumpi määrää" -scheisse - paska musiikki, biisilista on meidän kahdestaan tekemä - huntu - tiukkapipoisuus - morsiamen luovutus - nolauspolttarit - muistokrääsä - hääkarkit
  9. Kaikki oman puolen vieraat luonnollisesti tunnen, pari sukulaista ja avecin hieman heikommin. Avecit siis kutsuttu myös henk. koht. nimellä, ei avoimia avec-kutsuja. Miehen puolelta sit tunnen ehkä... parikymmentä kuudestakymmenestä, tai jotain. Toivottavasti ehtii heihinkin elämän aikana tutustua kaikkiin. <3
  10. 9 kk ehditään olla näillä näkymin kihloissa, tosin kihlathan meinaa avioliitosta sopimista jolloin meillä tulee suhteen alkuajoista jo 2,5 v
  11. Meillä tulee tilinumero (ja bitcoin-tili ) jolle keräämme rahaa häämatkaamme varten, kohde riippuu kertyneestä määrästä. Voisihan sen tietysti muotoilla myös niin että lahjakortit matkatoimistoihin käyvät nekin.
  12. 120 kutsua lähtee Tämä on parhaan juhlatilan maksimi ja sillä mennään. Mulle kävis pienemmätkin mutta minkäs teet kun lähipiiri on mittava.
  13. Vieraita 120, budjetti noin 3000 €. Suurimmat kulut tulee olemaan -sulhasen puku n. 500 -tilavuokra 800 -viinat 600 -pääruoka 400 -meikki ja kampaus 300 Sitten on erinäistä tilpehööriä luonnollisesti. Häämatkaa, morsiamen pukua ja sormuksia ei ole laskettu mukaan, koska sormukset on vaihdettu jo aiemmin eikä lisää tuu ja matkalle mennään lahjarahalla. Morsiuspuku sattu olemaan turhan panttina valmiiksi, kun olin ostanut sen aikaa sitten iltapuvuksi mutta on jäänyt käyttämättä.
  14. Meillä ehdoton maksimi on 120, ja kaveripiirit on laajat, miehellä sukukin. Avecit jotka eivät ole aidosti tuttuja ja lapset jäivät ensinnä pois. Serkuista joitain en ole tavannut sitten lapsuuden mutta onneksi serkkuja ylipäätään on vain 3 itselläni. Kavereissa joutuu tekemään harmillista karsintaa ja miettimään että ketä nyt tosissaan pystyy mukaan mahduttamaan. Olen pikkuhiljaa kallistunut sille kannalle että eka lähtee kutsut 120 ihmiselle ja mukaan pyyntö ilmoittaa esteistä mahdollisimman aikasessa vaiheessa. Siten pystyisimme kutsumaan muutaman "bubbling under" vieraan vielä mukaan. Ei haittaa jos ei tule 120 täyteen, mutta koska kaikki "ykköslistalta" pois jääneetkin ovat kuitenkin tärkeitä ihmisiä, niin mielellään sitä heitäkin kutsuisi.
  15. Yhdessä sovittiin ja sormuksetkin ostettiin. En itseasiassa tykkäisi kosinnasta ennen keskinäistä keskustelua. Mielestäni parisuhteessa pitää kaikista vakavista asioista yhdessä sopia, mukaanlukien naimisiinmeno. Mutta ajankohta ja tilanne tuli totaalisen yllätyksenä, mies halusi saada tehdä tuommoisen romanttisen perinteisen kosinnan. Luulin että olisi ollut ehkä joskus ensi vuonna, ei ainakaan nyt.
  16. Täälläpäs on ollut hetken hiljaista. Pk-seudulta on suurin osa kavereista joten täällä vietämme vaikka itse varmaan toisaalla jo asumme. Suomenlinna ja Pirunkirkko jo valittuna
  17. Miehellä bestmanit veli, läheinen miespuolinen ja läheinen naispuolinen ystävä. Mulla kaksi miespuolista ja kaksi naispuolista kaveria, kaikki opiskeluajoilta elämään mukaan tarttuneet mutta kahdesta eri yhteydestä. Tulee olemaan hauskaa kun nämä neljä tekevät yhteistyötä, koska molemmat kaksikot tuntevat toisensa mutta eivät toista kaksikkoa.
  18. Meillä ei oo sulhaspoikia eikä morsiusneitoja, vain bestmaneja ja kaasoja. Bestmaneja tulee vissiin kolme, kaksi miestä ja yksi nainen. Yksi heistä miehen veli. Mulle tulee peräti neljä kaasoa, kaksi miestä ja kaksi naista.
  19. Mulle tulee kauhea lauma kaasoja, koska hyviä ystäviä on sen verran runsaslukuisesti ja noistakin kaksi tuli tavallaan duona. Eli neljä yhteensä. Kahta heistä pyysin eri yhteyksissä, no, bilettäessä, ja olivat otettuja. Kahta muuta samalla kertaa myös illanvietossa, kun oltiin paikalla yhtä aikaa ja puhuttiin juurikin naimisiinmenosta. Häihin liittyvistä jutuista tää kaasojen kysyminen on jännittänyt toistaiseksi eniten, vaikka kaikki tuli ilomielin sit onneksi!
  20. Meillä oli itsestäänselvää ettei tule kuin yhdet sormukset, siihen yhteen se mielessä kiteytyy se avioliitto. Kaksi tuntuisi liialta. Sormukset tuli jo kihloina ja kai niitä tullaan mahdollisesti käyttämään vihkiseremoniassa jotenkin.
  21. Me tilattiin Rachel Entwistleltä kultaiset Ouroboros-sormukset (häntäänsä pureva käärme ikuisuuden symbolina) joilla on rubiinisilmät http://rachelentwistle.co.uk/products/ouroboros-snake-ring-precious-stones Todella ihanat on. Ei olla käärmekammoisia.
  22. Mua kosittiin juuri viime viikolla, Tallinnan laivan kannella! Kuulostaa aika proosalliselta mutta kosinta oli ihana. Olemme molemmat hevareita ja olimme Akateemisella Heviristeilyllä pitämässä hauskaa. Mies halusi lähteä kannelle, ajattelin että oisko huono olo tai jotain. Siellä sitten kun käveltiin hän polvistui yhdelle polvelle ja sormukset (jo aiemmin yhdessä netistä tilatut) oli valmiina <3 Saatiin ablodit ja ilta ja koko seuraava päivä meni kyllä leijuessa. Taidan leijua vieläkin. No, de facto kihloissahan me ollaan oltu jo kauan, koska hyvin pian ensitapaamisen jälkeen jo puhuttiin häistä ja sukunimistä jne. Mies vaan halusi pitää sormukset itsellään jotta voi tehdä tällaisen romanttisen kosinnan, ja oli ihanaa.