veerakaroliina

Aktiivijäsen
  • Viestit

    26
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

veerakaroliina's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Koristeluideoita, yksityiskohtia ja fiiliskuvia.
  2. Kannatan omaa, ja erittäin harvinaista sukunimeäni siksi, että meitä on tosiaan vain alle 10 koko maailmassa. Naimattomia nuoria miehiä on vain yksi, enkä hänen suhteen ole varma, tuleeko koskaan jatkamaan sukua... Sukurakkaana en halua, että sukuni "kuolee sukupuuttoon"
  3. Tinderissä kolme vuotta sitten!
  4. Annoimme puolison kanssa yhdelle hääparille lahjaksi 70 euroa, kun he(kin) pyysivät rahaa. Olen itse opiskelija, ja mielestäni kukin antaa pystymisensä mukaan. Mun mielestä on todellakin käytännöllisempää sekä vastaanottajalle, että lahjan antajalle, että annetaan rahaa. Juhlapari säästyy lahjalistojen vääntämiseltä ja lahjan antaja säästyy stressiltä. Toki sitä rahan antajana sitten toivoo, että rahaa käytetään esim. häämatkaan tai astiastoon, säästetään pesämunaksi tai muuta vastaavaa. On hassua ajatella, että joskus rahan pyytäminen on ollut aivan käsittämätön ajatus.
  5. Oli kiva huomata, että myös muita opiskelijapareja tai pareja, joissa toinen opiskelee, löytyy myös tältä foorumilta. Meillä minä opiskelen ainakin 2,5 vuotta vielä, kunnes saan maisterin paperit ulos. Puolisoni on puuseppä ammatiltaan. Olemme olleet yhdessä nyt 3 vuotta. Häät juhlitaan 2018 elokuussa. Lapsia ei ole, mutta tulee toivottavasti 3-5 vuoden kuluttua
  6. Meillä päivä valikoitui juhlapaikan vapaiden aikojen mukaisesti. Vaihtoehtona oli joko juhannus tai elokuu. Juhannus ei ole mikään unelma meille, ja silloin on usein vielä kovin kylmäkin. Tarkkaa päivämäärää ei olla lyöty lukkoon, mutta se tulee olemaan elokuussa 2018. Kivaa, kun silloin on varmaan vielä lämmin, ja toisaalta illat hämäriä joten kynttilät valaisevat tunnelmallisesti. Huono puoli on se, että kesälomat on varmaan kaikilla jo ohi, ja myös puolisoni on jo töissä tuolloin. Ajateltiin kuitenkin, että mennään vaikka pienelle kylpyläretriitille häiden jälkeen, ja hän palaa vasta sen jälkeen töihin, häämatka kun pidetään vasta myöhemmin.