Monalisa

Rouva
 • Content count

  118
 • Joined

 • Last visited

About Monalisa

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb/YaBB.cgi?board=galleria;action=display;num=1124741102
 • ICQ
  0
 1. Allinnaan pitäisi kaupungin tehdä peruskorjaus, jota ollaan ilmeisesti huovattu ja soudettu jo monta vuotta. Eikä ratkaisua ole edessä. Käsitin että ravintola toimintaa on mahdoton jatkaa kaupungin nykyisillä vuokraehdoilla. Edelliset vuokralaiset ovat avaamassa uutta ravintolaasa graniitti aukiolle vanhaan elokuva teatteriin. Ilmeisesti siitä tulee saman henkinen paikka jossa on mahdolisuus järjestää myös häitä ( n. 200 hlö ) Valmistumista ollaan kaavailtu keväälle 2007.
 2. Meillä oli bändi sijoittunut tanssilattian reunaan. Kun tultiin "rappuset" ylös, niin suoraan siinä nurkassa. Ihan hyvin mahtuivat ja jäi hyvin tilaa tanssia. Päivi muistaakseni ehdotti toista reunaa bändille, mutta bändi itse sijoittu siihen. Se oli ihan hyvä kohta koska me tanssiittiin eka tanssi alakerrassa ja nähtiin siitä alhaalta kuitenkin bändi. Meidän mummo ei olisi millään päässyt sinne ylös asti, joten ratkastiin asia tanssimalla alhaalla.
 3. Nukarin pirtillä oon nähnyt häitä vietettävän. En kyllä tiedä millainen paika se on sisältä.
 4. Tämä puheenvuoro ei puolustele kenenkään käytöstä, mutta kerron vain omia kokemuksia. Meiltä löytyy myös alkoholisteja suvusta, joten kokemusta on. Minun kokemukseni ovat olleet kyllä erilaisia. Juhlia ennen ja juhlien aikana ollaan suunnattomasti käytetty aikaa alkoholistien käytäytymiseen, mutta todellisuudessa örveltäjiä ovat olleet muut. Alkoholisti on juonut saamaan tahtiin juomia kuin muutkin, mutta paremalla "toleransilla" ei ole humaltunut samassa tahdissa kuin muut. Tuloksella että örveltäjä on ollut juhlissa aivan joku muu. Todellisuudessa muiden alkon käyttöä ja käyttäytymistä juhlissa katsotaan sormienläpi kun taas alkoholisti on tarkassa syynissä jokaisen lasin jälkeen.
 5. Tilassa koristeltiin kauniisti Galej kuppeja. Kuvat ovat vähän huonoja. Tarvikkeet: - laseja - Lefranc & Bourgeois matta medium -ainetta - helmiäisvalkoinen Tulip-väri - paljetteja ja helmiä - siveltimiä Puhdista ja kuivaa koristeltavat lasit huolellisesti. Tee tuikkulasista halutessasi huurteisen mattapintaisen maalaamalla se kauttaaltaan matta medium -aineella. Voit halutessasi tehdä matta medium -aineella myös kuvioita, jolloin vain maalatuista kuvioista tulee huurteisen mattapintaisia. Anna maalatun pinnan kuivua hyvin. Tee tuikkulasin pintaan kuvioita helmiäisvalkoisella Tulip-värillä, suoraan väripullon ohuella kärjellä. Voit kiinnittää samaisella värillä lasin pintaan myös erilaisia helmiä, paljetteja yms. Laita pieni pilkku väriä lasin pintaan ja paina helmi tai paljetti varovasti väripilkun päälle. Anna koristekuvioiden kuivua hyvin.
 6. Heippa Jonna! Ajattelin vaan "varoittaa" tosta menun suunnittelusta Päivi taitaa olla niitä ihmisiä joilla on sata rautaa yhtäaikaa tulessa, ja sähköpostien lähettely tuppaa unohtumaan ;D Pitää vaan muistaa muistuttaa. Me sovimme vuotta aikaisemmin että hän lähettää keväällä vajaata puoltavuotta ennen häitä menu ehdotuksia. No ne sitten unohtuivat. Menun suunnittelimme kuukautta ennen häitä. Meillä ei ollut mitään hätää vaikka menikin niin viime hetkeen. Itse en kokenut ruokaa sellaisen asiana josta olisin stressannut, luotin Päivin ammattitaitoo ja se kannatti. Vielä pitkään jäkeenpäin on häidemme ruokaa kiitelty kovasti. Eli siis neuvoni on että älä turhaan hätäile. Aikaa sulla on vielä vaikka kuinka. ;D
 7. Ehdottomasti samaa mieltä Ipun kanssa tosta ilmeiden harjoittelemisesta. Mä olin harjoitellut itselleni "poseeraushymyn" ja se kannatti. Vaikka se kuulostaa tosi dorkalta, mutta sain valokuvaajalta kehuja koska hänen ei tarvinnut houkutella kuin sulhasen hymyä ;D. Tuloksena oli todella hyviä kuvia. Ja plussana kaverit ovat kehunneet että hymy on jäänyt selkärankaan otan kulemma kännissäkin saman hymyn kun vain näen kameran 8-) että kyllä kannatti
 8. Tanssiliiteri on erillinen rakennus. En usko että sitä voidaan käyttää talvella, siellä ei ole mitään eristeitä. Mahtuminen varmaan riippuu mikä kokoiset häät teillä tulee olemaan, mutta saa olla aika pienet että sisällä mahtuu tanssimaan. Soita Päiville ja tiedustele asiaa, voi olla että häneltä löytyy jokin ratkaisu
 9. Satuin näkemään tänään tuollaisen kyseisen koristeen Hyvinkäällä Fatabuuri nimisessä sisustus ja lahjatavara kaupassa. Se oli kyllä se pienempi koko jossa on se metallinen pidike, mutta senhän saa leikattua pois ( itse teimme niin pussaavan pariskunnan kohdalla ;D). Niitä oli kaksi kappaletta myynnissä. Stoccalla on samaan sarjaan servettejä. Toivottavasti oli tiedosta jollekkin hyötyä
 10. Meillä oli bändinä Mirkka ja Sankarit. Aivan mahtava, valitettavasti minulla ei ole antaa yhteystietoja koska olen ne kadottanut :-/ Meillä bändi soitti johonkin puoli kahteen saakka ja kun he lopettivat lähti suurin osa ihmisistä kotiin. Varsinaista "pilkkua" ei siellä ollut. Ja ihan mielelläni vastailen kysymyksiin ;D Huonolla menestyksellä oon päässyt eroo sivuista ;D 8)
 11. Hei Kuura! Meillä ei varsinaista ohjelmaa ei ollut, mutta häätanssin tanssimme liiterin alakerrassa. Osittain siitä syystä että ei uskallettu lähteä huono polvista mummoa kuskaamaan yläkertaan Kaikki mahtuivat hyvin ympärillemme katsomaan. Tanssiliiterissä on tuoleja ja penkkejä ylhäällä ja alhaalla. Yläkerrassa palkitsimme häävisan voittajan, ja kaikki mahtuivat istumaan. Joten hyvin pystyy ohjelmaa pitämään sisällä. Kahvi oli katettu päätaloon ja kakun leikkasimme ulkona. Mahdollisuus on että kahvi laitetaan liiterin sivuhuoneeseen. Sinne katetaan myös ruoka jos on teltta käytössä.
 12. Olin näkevinäni tanssiliiterissä erillisiä lämppäritolppia, jos kylmyys pelottaa.
 13. Valitettavasti ei ole sisältä sellaisia kuvia koneella joita haluat nähdä. Voin yrittää selitää tilasommittelua. Meillä oli vieraita 80 ja kaikki mahtuivat sisälle "pääsaliin". Tilahan on L muotoinen ja meillä oli ensimmäisessä tilassa, ovesta saliin tultaessa iso 16 hengenpöytä lähi omaisille. 16 hengen pöytä oli ovea vastakkaisella seinällä. Ovi seinällä oli kaksi 6 hengen pöytää ja ikkuna seinällä 10 hengen pöytä, jossa olimme me kaasojen ja besmanien kanssa. Salin toisessa osassa oli loput seitsemän 6 hengen pöytää. Ja ruoka oli tietenkin aulassa. Toivottavasti ymmärsit Bändillä oli tanssiliiterissä hyvin tilaa soittaa. Meillä oli bändi heti portaiden päässä ja tilaa tanssimiselle jäi hyvin.