la chica

Jäsen
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

About la chica

 • Rank
  Untuvikko
 1. Onko joillain kokemusta viulistista vihkimistilaisuudessa soittamassa sisääntulo- ja ulosmenokappaleet? Ja mitä kappaleita viulisti on soittanut? Haluaisimme kovasti joko jousikvartetin tai viulistin seremoniaan, mutta valitettavasti kvartetti taitaa olla liian hintava budjettiimme. Suosituksia, hintatietoja yms. otetaan mielellään vastaan!
 2. Hei @bride/to/be! Päädyittekö Hotelli Rantapuistoon? Me olemme varanneet sen hääpaikaksi kesäksi 2018 ja olisi kiva kuulla kokemuksia järjestelyistä yms. Paikka on kyllä ihana ja alustavaa varausta tehdessä on palvelukin vaikuttanut oikein ystävälliseltä ja asiantuntevalta.
 3. Täällä toinen uusi jäsen, meillä häät 4.8.2018 Hääpaikka alustavasti varattu Vuosaaresta, kirkon voikin varata vasta tasan vuotta ennen hääpäivää. Kertokaahan minkälaisia väriteemoja tai muita teemoja teillä on? Itselleni tämä teeman valitseminen on jotenkin haastavaa. @PrettyFly Viime viikonloppuna pyysin parasta ystävääni kaasoksi ja kyllä siinä taisi kyynel jos toinenkin kummaltakin vierähtää..