Hennuli

Aktiivijäsen
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About Hennuli

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Vihti
 1. ;D Kiitokset kaikille onnitteluista! Voimia teille tuleville morsiamille hääjärjestelyihin, joskus voi tuntua, että väsy vie soiton, mutta uskokaa pois, kyllä sitten varsinaisena hääpäivänä saatte nauttia tuloksista täysin rinnoin ja viettää ikimuistoisen ihanan päivän.
 2. Hiphei ja hellurei! Muutimmekin suunnitelmia viime hetkellä, kun juhlasuunnitelmat alkoivat paisua huikeasti yli budjetin, peruimme alkup. suunnitelmat ja pistäydyimme maistraatissa "tahtomassa" toisemme heinäkuun alussa. Pienet kahvittelut perheen kesken ja sitten kiireestä hääyötä ja viikonloppua viettämään Naantalin kylpylään (laivan puolelle). Täytyy todeta, että ihana päivä oli, kampaajineen, meikkeineen, kuvauksineen kaikkineen. Ihan prinsessaolo oli ja huomasin, että pienikin juhla voi olla kaunis, kaikkihan on itsestä kiinni Naantalin kylpylässä oli samaan aikaan useita hääpereja meidän lisäksi viettämässä hääiltaa/yötä ja siellä oli kyllä uskomattoman hyvä palvelu joka paikassa, voin suositella paikkaa lämpimästi.
 3. Hih, me ainakin suukoteltiin sekä puolisoiksi julistamisen että sormusten vaihdon jälkeen. Ihana päivä oli, juhlat meni mukavasti ja hääyöreissu oli todella hyvin onnistunut ja ihana
 4. Hiiop, ja Vihti up ;D Mitenkäs häävalmistelut sujuvat muilla Vihdissä vihittävillä? Itsellä juuri tuli taasen muutoksia kuvioihin, juhlapaikka menikin uusiksi, koska appivanhemmat lupautuivatkin järjestelemään juhlat omalla tontillaan. Muutoin askartelut kovasti käynnissä, ja pientä jännitystä ilmassa, että koskahan tuo sulhanenkin tästä oikein innostuu, kun tuntuu olevan sitä mieltä, ettei mitään hoppua millään vielä. Aika vain tuntuu kulkevan kovin nopeasti ja minulla iskee paniikki, ehditääånkö kaikki järjestellä ajoissa...iik!!!!
 5. Jee, vkloppu edessä ja aurinko paistaa. Mieli pirteänä kesää odotellessa. Mitenkäs muiden tulevien Vihtiläismorsiamien valmistelut sujuu?
 6. Täytyypä käydä katsastamassa tuo paikka. Iloista vapunaikaa kaikille! Itse tässä vietellään vappu vva. eli vailla vakituista asuntoa, kun tuleva oma koto vapautuu vasta viikon päästä, mutta kai sitä jotenkin kestää anoppikokelaan nurkissa sen ajan. ;D
 7. Ok, kiitokset tiedosta. Minkähänlainen mahtaa olla se Teija Lilja kirkonkylällä, onnistuisikohan häämeikki siellä. ajattelin sitä, kun on kampaajakin varattuna tuolta kirkonkylältä.
 8. Uih, vierasmäärä uhkaa paisua yli äyräiden. Onpa tuskaista koittaa saada rajattua vierasmäärää, tuntuu, että aina on joku joka suuttuu > Toisaalta, omathan on juhlamme... Onko tietoa hyvästä meikintekijästä Vihdissä?
 9. Hienoa, että myös tulevan kesän muita Vihdissä vihittäviä on ilmaantunut tänne ;D Meillä hääpaikka löytyi onnenkantamoisen kera läheltä kirkonkylää ja pitopalvelun olemme varanneet Kirsti Leikkaalta. Pikkuhiljaa rupeaa päivän ohjelma hahmottumaan. Nannaaa :-X Aika vaan menee niin hirmuista kyytiä, ja muuttopuuhat vie aikaa seuraavan kuukauden, noh, täytyy kesällä olla reipas askartelijapuuhastelija ;D
 10. 10.09.05 Vihdin kirkossa ;D Rakkautta on... Kampaaja varattu, hääpuvun olen jo hankkinut ja pikkuhiljaa pitäisi kai alkaa askartelukin, onpas ihanata tämä suunnittelu ja jännitystä on tietty ilmassa ;D