Cilla.

Aktiivijäsen
 • Content count

  15
 • Joined

 • Last visited

About Cilla.

 • Rank
  Untuvikko
 1. Ei häissä välttämättä tarvitse olla ollenkaan mitään sen kummallisempaa ohjelmaa. Olen ollut juhlissa (ei tosin häät, mutta viralliset juhlat kuitenkin), jossa oli bändi ja vieraat kokivat senkin vähän turhan paljoksi. Oli niin hyvä fiilis, että oltaisiin pärjätty ilman mitään.
 2. Parhainta on varmaan se, että yhdessä morsiuspari ja avustajat pohtii, mitä siellä ohjelmassa on. Varsinkin jos oletetaan, että avustajat vetävät jotain ohjelmaa. Toisaalta on aika raskasta jättää kaikki avustajien päätettäväksi = paineita. Tai sekin riippuu siitä, mitä kaikkea morsiuspari odottaa. Jos halutaan ohjelmatykitystä, joka osuu joka hermoon, on kohtuutonta laittaa kaikkea avustajille. Toisaalta on kiva, että avustajat jossain pääsee vähän yllättämään.
 3. Olen nähnyt yhden taikurin tekevän temppuja häissä ja oli hauska! Siinä oli vähän roolia mukana, tuli paikalle ikäänkuin laitapuolen kulkijana ja kuokkavieraana (edes hääpari ei tiennyt tästä). Harmi, ettei nimi jäänyt muistiin.
 4. Ihana kommentti!
 5. Nyt kun katselee ihmisten kuvia häistä Facebookissa tai täällä pukeutumis-osastolla niin iso osa tuntuu olevan niitä ei-perinteisiä mekkoja. Rohkeasti vaan ylle sellainen asu, missä itse viihtyy. Kauniimmaltahan sitä näyttää silloin, kun näyttää eniten itseltään.
 6. Tehtävät kannattaa jakaaa pitkälti sen suhteen, mistä kukin avustaja tykkää. Ne askartelee, ketkä osaa. Ne puhuu, jotka haluaa. Ne auttaa morsianta vessassa, kenet sinne päästää.
 7. Itsellekin on tullut vastaan aikuisia morsiusneitoja häissä täällä Suomessa ihan viime vuosina.
 8. Ihan hyvin voi olla kaksi saattajaa. Monissa häissä on nähty molemmat morsiamen vanhemmat luovuttamassa morsianta ja miksei voisi olla muita läheisiä hoitamassa tätä tehtävää, jos niin tahtoo tai muuten on tehtävä.
 9. Tää on hauska idea!
 10. Yleensä on varmaan tapana, että menukortit on pöydässä. Muutamissa häissä ruokapöydän ääreen päästyä on ollut kuitenkin vähän epäselvää, mikä ruoka on mitäkin. Eli ei haittaa yhtään, vaikka ruokien kohdilla lukee, mikä ruoka on kyseessä. Lähtökohtaisesti voisi kuvitella, että aikuinen ihminen osaa kyllä ruuat toisistaan erottaa, mutta ei se aina ole niin helppoa.
 11. Me ollaan askarreltu ystävän häihin (kaaso olen) suodatinpusseista kukkia, kai ne sitten neilikkaa muistuttavat eniten. Hyvin kätevää ja nopeaa. Kahdeksan suodatinpussia käteen, niitti keskelle, leikkaa ympyrä, ryttää yksi kerros yhteen kerrallaan, aukaise lehtiä kun kaikki kerrokset rytätty, valmis.
 12. Kiitoskortti pitäisi laittaa kaikille niille, jotka ovat hääparia jollain tapaa muistaneet.
 13. Pukukoodi kyllä helpottaa vierasta paljon. Jotenkin se on hyvä ilmaista niin tietää, millä vaatteilla tulla juhliin. Nykyään häät ovat niin erilaisia kuin ennen, joten ei aina oikeasti vaan voi tietää pelkän kutsun perusteella, millaiset häät on tulossa, vaikka osviittaa se antaakin.
 14. Siitä on pitkä aika kun olen häissä saanut hääkarkkeja. Nyt on varmaan trendinä karkkibuffat ja vähän erikoisemmat vieraslahjat ja ihan tavan karkit tulitikkurasioissa on jääneet pois.