Jump to content
Naimisiin.info

Cilla.

Aktiivijäsen
  • Viestit

    15
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Cilla.

  1. Ei häissä välttämättä tarvitse olla ollenkaan mitään sen kummallisempaa ohjelmaa. Olen ollut juhlissa (ei tosin häät, mutta viralliset juhlat kuitenkin), jossa oli bändi ja vieraat kokivat senkin vähän turhan paljoksi. Oli niin hyvä fiilis, että oltaisiin pärjätty ilman mitään.

  2. Parhainta on varmaan se, että yhdessä morsiuspari ja avustajat pohtii, mitä siellä ohjelmassa on. Varsinkin jos oletetaan, että avustajat vetävät jotain ohjelmaa. Toisaalta on aika raskasta jättää kaikki avustajien päätettäväksi = paineita. Tai sekin riippuu siitä, mitä kaikkea morsiuspari odottaa. Jos halutaan ohjelmatykitystä, joka osuu joka hermoon, on kohtuutonta laittaa kaikkea avustajille. Toisaalta on kiva, että avustajat jossain pääsee vähän yllättämään.

  3. On 2/19/2017 at 17.14, treecko240 said:

    Mies vähän herkistyi ensi kertaa nähdessään :) Kehui vuolaasti, sen minkä sanotuksi sai.

    Ihanaa oli, kun kerrankin kehuttiin oikein olan takaa :D Kaikkien vieraiden mielestä puku oli aaaivan ihana, kampaus onnistunut, ja meikki viimeisen päälle.

    Ehkä sulhasen reaktion ohella parasta oli, kun yks miespuolinen kaveri illalla kommentoi, että "Se nyt vaan on jotenkin vaikeata käsittää, kun sut tuntee ja on tottunu näkemään tavallisissa vaatteissa, että sä voit näyttää tolta" :D (pukeudun siis yleensä hyvinkin arkisesti enkä juhlissakaan käytä hameita tai mekkoja)

    :girl_haha: Ihana kommentti!

  4. On 1/15/2015 at 17.57, Sanguis said:

    Meillä oli vintage-häät ja erityisesti 50-luku. Etsin netistä kuvia missä luki vuosiluvut 1950-1959 kun pöytiä oli 10. Meillä olisi siis esim. vuoden -51 pöytä jne. Vieraat tykkäsivät tosi paljon kun jokaisen pöydän päässä oli valokuvakehyksessä joku fiftariaiheinen kuva ja vuosiluku. Löysin kivoja kuvia, kuten mainoksen Helsingin olympialaisista vuodelta -52 ja erilaisia mainoksia ja levyn kansia.

    Tää on hauska idea!

  5. Yleensä on varmaan tapana, että menukortit on pöydässä. Muutamissa häissä ruokapöydän ääreen päästyä on ollut kuitenkin vähän epäselvää, mikä ruoka on mitäkin. Eli ei haittaa yhtään, vaikka ruokien kohdilla lukee, mikä ruoka on kyseessä. Lähtökohtaisesti voisi kuvitella, että aikuinen ihminen osaa kyllä ruuat toisistaan erottaa, mutta ei se aina ole niin helppoa.

  6. Me ollaan askarreltu ystävän häihin (kaaso olen) suodatinpusseista kukkia, kai ne sitten neilikkaa muistuttavat eniten. Hyvin kätevää ja nopeaa. Kahdeksan suodatinpussia käteen, niitti keskelle, leikkaa ympyrä, ryttää yksi kerros yhteen kerrallaan, aukaise lehtiä kun kaikki kerrokset rytätty, valmis.

  7. Pukukoodi kyllä helpottaa vierasta paljon. Jotenkin se on hyvä ilmaista niin tietää, millä vaatteilla tulla juhliin. Nykyään häät ovat niin erilaisia kuin ennen, joten ei aina oikeasti vaan voi tietää pelkän kutsun perusteella, millaiset häät on tulossa, vaikka osviittaa se antaakin.

×
×
  • Create New...