Hepa82

Jäsen
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

    Never

Everything posted by Hepa82

  1. Sekä minä että sulho karsastetaan kumpikin hääleikkejä, joten meidän juhlaan niitä ei tule. Kaikissa häissä joissa olen ollut leikit ovat olleet "muka" hauskoja, ts. hääpari, vieraat ja eritoten leikkeihin osallistuneet ovat olleet kiusaantuneita ja nolostuneita. Hääleikit tuntuvat usein väkisin ohjelmaan työnnetyiltä, eivätkä ole nähdäkseni koskaan "sujuneet" niinkuin pitäisi eli ilahduttaneet paikallaolijoita ja osallistujia. On varmasti häitä, joissa hääleikit sujuvat kuten pitää ja ihmiset nauttivat niistä, mutta minun kohdalleni ei ole sellaisia pippaloita vielä tullut.
  2. Meillä olisi tällainen pyöritys tiedossa, kampaajalle meno selviää tarkemmin koekampauksen yhteydessä. ? Herääminen ? Kampaaja 10.30 Meikki (Kaaso/Sulho hakee kukat näillä main) 12.00 Kaason Meikki 12-13 Syöminen, että jaksaa 13.00 Pukeutuminen 13.30 Valokuvaus 15.00 Vihkiminen Siirtyminen hääpaikalle vihkimisen jälkeen n. klo 15.45-16.15? n. 16.15-16.30 Vieraiden vastaanotto /paikoilleen asettautuminen n. 16.30 Tervetuliais + onnittelumaljat n. 16.40 BM / Kaason puhe n. 17.00 -> Hääpäivällinen n. 18.30 Seurustelua / musiikkiesitys n. 18.45 ->Hääkakun leikkaus + kahvit n. 19.15 Booli nostetaan esiin / Vieraskirjan täyttöä /muistolappusia /seurustelua n. 19.30 hääparin kiitospuhe n. 20.15 Kimpun heitto / sukkanauhan heitto n. 20.30 Kotiin /jatkoille lähtö Meille on tulossa n. 40-50 vierasta.
  3. Minulla on Helmihäissäni yksi kaaso, jonka tehtäviin näin suunnittelun alkuvaiheessa kuuluu lähinnä -kutsukorttien ideoinnissa avustaminen (ja tekeminen, jos haluaa. Toivottavasti haluaa, kun on sen verran taiteellinen) -morsiamen avustaminen pukeutumisessa hääpäivänä -morsiamen henkisenä tukena oleminen -vieraiden vastaanotto yhdessä vanhempien kanssa -mahdollisesti vieraiden pöytiin ohjaamista, ehkä. BM on vielä epäselvä, mutta hommiin kuuluisi -sulhon pukeutumisessa avustaminen -sulhon henkisenä tukena oleminen -sulhon kuskaaminen kirkkoon ja meidän kuskaamisemme hääjuhlapaikalle -ehkäpä puhe tjms. Meillä on tarkoituksena vain, että kaaso&bm viettävät mukavan illan kanssamme, ja ovat virallisia "kädestä pitelijöitä"