Jump to content
Naimisiin.info

Io.

Rouva
  • Viestit

    720
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Charleston, SC

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Io.'s Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

  1. Ennen jos Yhdysvaltain kansalainen oli asunut yli 6 kuukautta Suomessa he pystyivat naimisiinmenon jalkeen hakemaan alien spouse immigrant visa:a suoraan suurlahetystosta. En tieda miten se nykyaan on silla tuo suurlahetyston sivusto on todella sekava. Tassa on kuitenkin linkki sinne missa ennen sai todella nopsaan viisumin ja green cardin.
  2. Mina vaihdoin Suomen reissulla passin. Mina ostin lentoliput joita pystyi muuttamaan maksamalla pienen summan ja muutin nimen niihin siella Suomessa kun sain uuden passin. Olen kylla kuullut joidenkin paasseen kotiin vaikka oli eri nimi passissa ja lipuissa mutta itse en uskaltanut.
  3. Mina en muista oliko tama Fifin mainitsema naikkari mutta muistan jonkun morsion otattaneen aivan ihanat haakuvat Nykissa. Joten jos on varaa kannattaa hankkia hyva valokuvaaja sielta silla se Nykin tausta on upea kuville. Siella on niin paljon erilaisia paikkoja.
  4. Tama lafka tekee karjalanpiirakoita mutta ihan naurettavan kalliilla. Ennen ostin ruisleivat sielta New Yorkilaiselta myyjalta mutta nykyaan ostan tasta Atlantalaisesta paikasta. Tuli vahan halvemmaksi. Aura-juustoa en ole kaivannut. Normiruoanlaitossa kaytan perusmarketti-gorgonzolaa. Juustotarjottimelle sitten loytyy parempia juustoja ihan ruokakaupoista. Wasan nakkaria taalla saa ihan Walmartista, paremmissa ruokakaupoissa on sitten enamman valinnanvaraa. Laitanpa tahan kaikki ruokalinkkini. Kaykaa tutkailemassa. Scandia Bread Nordic Breads Willy's Products Nordic House Scan Select Scandia Food Anderson Butik Gift Chalet
  5. Meilla Thanksgiving menee helpolla tana vuonna. Miehen suku kokoontuu vasta lauantaina sita viettamaan. Aluksi mietin, etta olisin kokkaillut torstaina ihan vain kotona kalkkunan ja vermeet mutta nyt meidat on kutsuttu kolmeen paikkaan syomaan. Naista menemme luultavasti kahteen paikkaan, lounaaksi ja illalliseksi, kolmas on viela epavarma. Taytyy katsoa myos tuon esikoisen kanssa miten jaksaa olla riehumatta liikaa kun nyt on hienot uhmaiat kasilla. Perjantaina remppaillaan ja lauantaina kiitospaiva uusiksi anoppilassa.
  6. Tuosta notarisoinnista viela, etta meidan pankki on US Bank ja siella suurin osa jopa kassatyontekijoista on notaareja ja notarisointi kuuluu ihan heidan peruspalveluihin. Joten jos pankki on joku muu kuin tuo mainittu Bank of America niin kannattaa notarisoida siella. Sitten monessa tyopaikassa esim. sihteereilla voi olla notarisointilupa joten kannattaa myos kysella puolison tyopaikalta. Ja jos on esim. Chase-pankin tai muun (Wachovia, Ally) luottokortti ja lahistolla heidan konttori niin aina voi myos menna sinne. Ja luin jostain, etta myos kirjastoissa voi librarians olla notaareja. Mutta jos ei naita loydy niin hyva tietaa, etta maksamalla voi hoitaa hommat siella UPS-konttoreissa.
  7. Pankeissa pystyy notarisoimaan papereita. Menkaa omaan pankkiinne niin sen pitaisi olla ilmaista pankin omille asiakkaille. Mina matkustin tyttonimisella passilla parikin reissua ennenkuin uusin passini Suomen reissulla. Tilasin matkaliput passissa olevalla nimella ja minulla oli marriage certificate siella valissa mukana. Silla reissulla kun uusin passin niin piti sitten siella Suomen paassa vaihtaa matkalippuihin naimanimi joten kannattaa ostaa liput missa on mahdollisuus niita tietoja muuttaa. Meilla on nyt edessa taman nuorimmaisen rekisterointi Suomeen ja jossain vaiheessa ensi vuoden puolella haetaan minulle kansalaisuutta.
  8. Minulla oli silloin vuosia sitten, etta piti olla asunut sen 12 kuukautta jossain niin piti hankkia poliisitodistus. Ja Yhdysvaltain konsulaatti Helsingissa voi sanoa mita tahansa mutta lopulta se on USCIS taalla Yhdysvalloissa mika tekee lopulliset paatokset. Joten jos pystyy niin kiperissa tilanteissa ja kysymyksissa kaantyisin heidan puoleensa.
  9. Mina en tieda mika on nykypaivan tilanne viisumeihin Amerikkaan mutta tassa minun tietoni. Kannattaa lukea Visajourney:ta mista loytyy paivitetyt tiedot. Joko haette kihlattuviisumia (K1 ???) jolloin odotat viisumia Suomessa, muutat sen saatuasi Yhdysvaltoihin ja menette siella 3kk sisalla naimisiin ja jatkatte oleskelulupaprosessia sielta kasin. Tai sitten menette Suomessa naimisiin ja alatte sitten hakemaan viisumia sinulle. Siina oli kaksi vaihtoehtoa, toisessa jatkaisitte oleskelulupaprosessia Yhdysvaltoihin muuton jalkeen ja toisessa saisit heti oleskeluluvan kun saavut maahan. En muista naiden viisumeiden nimia. Talloin joudut odottamaan Suomessa koko viisumiprosessin ajan eli vahintaan 6 kuukautta. On olemassa supernopea viisumi mutta sita voi vain kayttaa jos Amerikkalainen puoliso on asunut Suomessa yli 6 kuukautta putkeen viisumia haettaessa. Visajourney on kullanarvoinen paikka! Lykkya tyko!
  10. Mina en tiennytkaan, etta pitaa lahetystoon ilmoittaa siita. Mutta viela en ole ehtinyt sita kansalaisuutta hakeakaan. Ehka sitten ensi vuonna.
  11. Mina lahetin jonkin rahtifirman kautta oliko se 6-7 laatikkoa, astioita, kirjoja, ym. Se rahtifirma oli siella Helsinki-Vantaan kentalla, ei kuitenkaan Finnairin. Muistaakseni jotkut ovat kayttaneet Finnairin rahtifirmaa myos onnistuneesti. Jonkinverranhan se maksoi mutta minulle oli tarkeaa saada astiani ja lempikirjani mukaan, + kaikki cd ja dvd:t. Niista kylla jatin kannet Suomeen niin menivat pariin kansioon. Perunaharja kannattaa hankkia Suomesta silla taalta en ole moista loytanyt. Mutta tuollaiset ovat mita voi sitten vierailuilla hankkia tai vieraat tuoda mukanaan. Ja minulla on viela nelisen laatikollista kirjoja Suomessa sailossa. Niita aina kuka tanne on tulossa niin raahaa mukanaan. Ja muistaakseni sinulla on 10 vuotta aikaa tuoda omia tavaroita tanne ilman tullivelvollisuutta.
×
×
  • Create New...