Jump to content
Naimisiin.info

Laurora

Rouva
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Laurora's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Alko ostaa takaisin Alkosta ostettuja virheettömiä tuotteita, kun siitä sovitaan etukäteen tuotteiden ostohetkellä. Panimo- ja rajallisen säilyvyyden tuotteita ei kuitenkaan voi palauttaa, eikä myöskään hanapakkauksia tai tilausvalikoiman tuotteita. Alko perii palautettavien tuotteiden arvosta 10 %:n palautusmaksun. Juhlien juomamääristä saat aina vinkkejä Alkon henkilökunnalta. www.alko.fi Tiedetään, että tämä ei nyt enää lohduta, mutta muille tiedoksi.
  2. Tykkään vihkisormukseni ulkonäöstä kuin hullu puurosta, mutta viimeviikolla jouduin ensikertaa ajattelemaan että joudunko ehkä joskus hankkiman matalamman sormuksen. Vihkissäni timantit tulevat tosi korkealle ja viimeviikollä töissä sormus painaitui kättäni vasten niin lujaa että veri tuli. Kauneus kuitenkin ensin, joten en ainakaan vielä suostu ostamaan arkivihkisormusta töihin.
  3. Meillä oli hääjuhla Ravintola Kokkolinnassa pari viikkoa sitten. Suureen saliin porukkaa mahtuu 75 henkeä. Meitä tosin oli paikalla vain noin 60. Kuulemma ravintolaan saa istumapaikat 150 hengelle, mutta silloin on varmasti jo ahdasta eivätkä kaikki istu samassa huoneessa. No, meidän juhlissa palvelu oli sujuvaa ja ruoka hyvää. Kabinetissa oli hyvä räpsiä valokuvia ja heittää kimppu. Loppu porukka siirtyi illan mittaan baarin puolelle. Suosittelen lämpimästi. p.s. ei tilavuokraa ja koristeet talon puolesta! www.kokkolinna.fi
  4. Mun oikean käden keskarissa komeilee valkokultainen timanttisormus jossa lukee Anja & Kalevi. Päivämäärää en viitsi laittaa ettei kukaan tunnista sukulaisiaan ;D Itselleni ei ole väliä onko vihkisormukseni uusi, käytetty, antiikkinen tai perintösormus, kunhan se vain sopii minun makuuni.
×
×
  • Create New...