Jump to content
Naimisiin.info

Neonilla

Jäsen
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Neonilla's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Minulla oli kaksiosainen murrettu punainen ja malli oli jostain näiltä sivuilta bongattu. Minulle puvun väri oli hyvin selvä - pidän punaisesta ja oranssista, enkä voinut kuvitellakaan pukevani päälleni valkoista hääpukua. Meidät vihittiin hääpaikalla.
  2. Mun ainakin valtasi masennus häiden jälkeen. Vaikka en mitenkään hössännyt häiden takia, mutta jotenkin vain tuli ihan tyhjä olo. Ei ollut enää mitään miettimistä ja hoidettavaa Mies lähti heti maanantaina töihin ja mä olin vapailla, joten arki alkoi heti - ihan kuin ei olis mitään häitä ollutkaan. Ja kaveritkin palasivat koteihinsa ympäri Suomea. En ole masentuvaa tyyppiä, ja olinkin aika hämilläni koko tilanteesta. Mutta onneksi se ei kestänyt pitkään, ja varmasti siihen olisi auttanut, että olisi ollut heti häiden jälkeen kaikenlaista tekemistä - vaikka se töihin meno
  3. Neonilla

    Rovaniemi

    Jos joku haluaa hyviä ulkokuvia, niin laittakaa meiliä. Mulla on tiedossa hyvä kuvaaja, joka otti meidän hääkuvat viime kesänä, eikä ollut kallis. Kyselin silloin muilta kuvaajilta, josko olisivat tulleet hääpaikalle ottamaan hääkuvat, mutta kaikki olivat niin varattuja tai eivät vain halunneet poistua studiosta.
  4. Kesamorsian06: Sky on tosi kiva paikka ja tilaa on tanssia. Pidimme siellä joskus aikoinaan valmistujaisjuhlat ja kaikki meni tosi hyvin. Maisemat on mahtavat. Käy ihmeessä katsomassa - etenkin häittesi ajankohtaa vastaavan aikana, niin näet millainen ympäristö on.
  5. Löysin puvun jostain näistä foorumeista, ja sitä sitten esittelin totta kai miehelleni (en oikein osaa pitää mitään häneltä salassa). Hän hyväksyi sen, ja oltiin kangaskaupassakin yhdessä. Minulle siis tulee teetetty puku. Miehelleni tulee liiviinsä etuosa pukuni yläosan kankaasta. Eipä tule sitten yllätystä - pukuni kun on punainen.
  6. Olen ollut yksissä häissä tuolla Someroharjulla ja paikkana ihan ok. Tilaa oli hyvin ja alko oli tosiaan edullisempaa kuin muualla. Tanssitkin sujuivat hyvin. Muutama miinus: häiden aikaan sattui olemaan n. +30 astetta ulkona, ja sisällä sitten vielä enemmän eikä ilmastointia tainnut olla laisinkaan ja vielä isot ikkunat hohkasivat kuumuutta. Ja vielä, ettei tule yllätyksenä, terassin ympärillä oli kanahäkki - armeijan alueella kuin oltiin.
  7. Neonilla

    Asenteesi hääleikkeihin?

    Olemme ilmoittaneet tukijoukoillemme, ettemme halua leikkejä hääjuhlaan - inhoamme niitä molemmat. Morsiammen-/sulhasenryöstö on myös EI MISSÄÄN TAPAUKSESSA -listalla, ja jos joku erehtyy moisen tempun tekemään, ei ryöstettyä tarvitse sitten enää palauttaa. Ehkä olen ikävä ihminen (mutta en todellakaan huumorintajuton - päinvastoin), mutta olen aina inhonnut noita leikkejä kaikissa häissä, ja monesti ne on hirveän teennäisiä eikä kaikki vieraat edes ymmärrä mitä on tekeillä. No, ehkäpä saan sitten kokea tuta polttareissa kaverini tuntien...
  8. Mulla myös eka naimiskerta ja miehellä toinen. Mä olisin halunnut pienet häät mutta mies halus juhlia kunnolla, joten mikäs siinä. Jottei tulisi miehelle (ja miehen sukulaisille) "samanlaisia" häitä kuin ekalla kerralla, jätämme kirkon väliin ja yritämme karttaa myös kaikkea muita "normaaleja" hääjuttuja. Pidämme siis toisin sanoen bileet, tosin sukulaisia kunnioittaen
×
×
  • Create New...