10.2.2018

Jäsen
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About 10.2.2018

 • Rank
  Untuvikko
 1. Hei, meillä oli häät 10.2.2018 ja ei nyt ollut mitään kirkkovihkimistä, mutta pappi vihki meidät kylläkin. Vihkiminen tapahtui Ukko-Kolin huipulla vieraiden läsnäollessa.
 2. Meillä oli häät 10.2.2018. En ole laskenut paljonko on koristeisiin rahaa mennyt, mutta meillä oli mustia tuikkuja pienten koivupöllien päällä pöydässä. Pöllit mies oli itse metsästä hakenut kotipaikaltaan. Tuikut maksoivat tietty. Sitten oli mustaa pitsistä kaitaliinaa, tilattu light in the box verkkokaupasta. Sieltä myös tilasin hääkakun koristeen. Paikkalappuihin ostin kartonkia ja valkoista pitsinauhaa. Lapun kiinnitin käpyyn. Kukkia ei ollut, mutta ei olisi mielestäni sopinutkaan Kolin luonnonmaisemiin. Kimppuakaan mulla ei ollut, vaan lyhty.
 3. Aivan ihanat häät Kolilla 10.2.2018 takana! Iloinen ja rakastunut rouva täällä <3 Hyviä häitä teille kaikille lopuille
 4. Kevättalvella 2018, eikä mitään vielä varattu!?!? No vaikka häiden yleisin kausi onkin kesä, niin voipi olla että joutuu siltikin pettymään kun juurikaan sit paikkaa minkä olisi halunnut niin ei enää saa. Kannattaa muistaa, että hääpuvun tilaaminenkin saattaa kestää sen 4kk. Meillä on nyt 6kk häihin aikaa ja kaikki on jo hoidossa! Hääpuvun tilasin, tulee marraskuussa. Paikka varattu vuotta aiemmin, seurakuntaan soitettu ja asiat varmistettu. Juhlakoristeet ja sormukset kunnossa. Hääpaikalla oli vasta tapaaminen ja käytiin kaikki seikat läpi kylmävarastoista lähtien.
 5. Meillä häät Kolilla 10.2.2018. Itse asutaan kylläkin Mikkelissä
 6. Tällee äkkiseltään katsottuna kaikki taitaa mennä naimisiin kesän aikana, me puolestaan sanotaan tahdon 10.2.2018! Huomenna olen menossa sovittamaan hääpukuja, tyyli on jo tiedossa. Häät järjestetään Kolilla! Aivan upea paikka. Häistä päätettiin tammikuussa 2017, kun Kolilla käytiin. Kihloihin mentiin 2012. Meitä olisi kaikenkaikkiaan noin. 30 ihmistä. Osa lapsia, omat mukaanlukien. Esikoinen on häiden aikaan 3vuotta ja nuorin 2kk.