Jump to content
Naimisiin.info

Irina

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Irina's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Hmm, eikö tuo ole hieman nolo tilanne..? Ennen vihkimistä teillähän on kuitenkin tapaaminen papin kanssa ja tämä asia varmasti tulee esille. Eli pappi tajuaa, että eroatte kirkosta taas seremonian jälkeen, kun olette saman jo kerran aiemminkin tehneet.
  2. Siis mitä? Tarkoitatko, että joku vaati 12-vuotiaalta lapselta kirkkoon liittymistä, että voi toimia muutaman minuutin morsiusneitona? Vihkivä pappiko sen perään kyseli? Kuulostaa niin pöyristyttävältä, että taisin ymmärtää väärin... Kun itse olin kaasona ei pappia kiinnostanut edes nimeni, saatika seurakuntani (en kuulu kirkkoon).
  3. Hirveä nimikriisi päällä.. En alunperinkään hyppinyt riemusta miehen nimen ottamisen suhteen. Pidän sitä rumana ja vaikeana. Myönnän, että yleensä olen huono joustamaan, joten tässä asiassa päätin sitten myöntyä, koska yhteinen sukunimi oli miehelle tärkeä asia. Nyt on kulunut reilu vuosi, enkä vieläkään ole tottunut nimeen. Tyttönimi lipsahtaa hyvin usein erilaisissa tilanteissa. Toisekseen nimi todellakin on harvinainen ja vaikea (lausutaan eri tavalla kuin kirjoitetaan), joten asioiden hoitamiseen kuuluu aina se parin minuutin tavaamisprosessi. Ja virheitä silti tulee, eli ilmoittautumiseni, tilaukseni, varaukseni tms. on aina hukassa, koska nimi on kirjoitettu väärin. Todella turhauttavaa :-/ Lisäksi taustalla painaa myös se asia, että appivanhemmat ovat kohdelleet minua häiden jälkeen uskomattoman törkeällä tavalla, enkä siksikään haluaisi kantaa samaa nimeä. Kyseisillä ihmisillä on lisäksi pienessä kaupungissamme todella huono maine ja joskus huomaan, että esittäytyessäni epäluuloja kohdistuu myös minuun. (onpa ventovieras jopa tullut esittämään osanottonsa!) Voi sentään... Voisiko sitä mitenkään vaihtaa takaisin vanhan nimensä? Tai ottaa edes yhdysnimen, mikä olisi kai alunperinkin ollut järkevin ratkaisu? Mitäköhän ajatuksia tällainen venkslaaminen ihmisissä herättää?
  4. Irina

    Turun seutu

    Turkulainen ehdin olla 7 vuotta (opiskelijana), nyt jo puolisen vuotta muutosta takaisin kotipaikkakunnalle. Mutta jotta kaupunki saisi ansaitsemansa paikan elämässäni, päätimme mennä siellä naimisiin. Lisäksi historian ammattilaisena halusin suuren hetken tapahtuvan historiallisessa paikassa ja voiko tässä suhteessa parempaa paikkaa Suomesta löytyä.. Häät 3.12.2004
×
×
  • Create New...