Katniss

Jäsen
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About Katniss

 • Rank
  Untuvikko
 1. Kiitos @Vaniella vastauksesta! Taidan tosiaan odotella muutaman kuukauden.
 2. Tilattiin mulle elokuun alussa valkokultainen rivisormus, jossa timantteja on vain toisella puolella. Myyjä sanoi, että sormuksen kuuluu olla tiukka. Hankintahetkellä mulla oli käsirasvaa, joka tietenkin helpottaa sormuksen laittoa ja poisottoa. Saankin sormuksen pois, kun teen hieman työtä. Vesi/käsirasva auttaa myös silloin, kun sormet turvoksissa. Sormeen sormus menee aina helposti. Ei ole mitään pelkoa, että se tipahtaisi itsekseen pois. Tiedostan, ettei sormus saa tulla sormesta liian helposti pois. Silti pohdin, olisiko pitänyt ottaa puoli kokoa suurempi. Nyt siis 15,5. Nyt on vielä "kesä", vaikkei helteitä ole ollutkaan. Kutistuuko sormi syksyn ja talven tullen? Kannattaisiko siirtää suurentamista talveen?
 3. Mun valkokultainen Sandbergin rivitimanttisormus oli alennuksen jälkeen 750 €, ovh tais olla 940 €. Tinkivaraa noissa kyllä näyttää olevan! Miehelle ei olla ainakaan vielä hankittu sormusta. Arkikäyttöön ei sellaista halua, juhlissa voisi kyllä pitää.
 4. Tuli täytenä yllätyksenä! Minulle meni aika pitkään, ennen kuin tajusin, että mies on tosissaan. Oltiin kyllä puhuttu tulevaisuudesta, lapsista, ajatuksistamme kihloihin ja naimisiinmenosta. Olin jotenkin ajatellut, että kosintaan menee vielä aikaa.
 5. Mies 30v., minä 27 v.
 6. Nelisen vuotta seurusteltiin ennen kosintaa. Mielestäni hyvä aika, vaikka ehdinkin jo odottaa.. Ei kummatkaan olla kaivattu hääjuhlaa, joten vieläkin on epäselvää, miten menemme naimisiin. Tuohon neljään vuoteen sisältyi etäsuhdetta ym. Pikakihlat eivät sovi luonteenlaadulleni. Kosinnan hetkellä mies 30 v., minä 27 v.