rrosq

Jäsen
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About rrosq

 • Rank
  Untuvikko
 1. Meillä vieraita tulossa 60-70, eikä haluta enempää. Jo ihan rahan takia, ei ole varaa laittaa älyttömyyksiä opiskelijoina häihin. Nyt budjetti 7500€. Asiaan. Itse kutsun kahdeksasta serkustani yhden, sen, jonka kanssa olen eniten tekemisissä. Muiden serkkujen vanhemmat eli tätini ja setäni puolisoineen kutsun. Meillä mieheni ja minun vanhempani sanoivat että me saamme itse päättää ketä kutsumme. Toisaalta itsestä kuulostaa hassulta etten kutsu suurinta osaa serkuistani mutta perheeni ystäviä kutsun. Kuitenkin olen heidän kanssaan läheisempi ja mietin myös sitä kautta että minua ei haittaisi jos nuo kutsumattomat serkkuni eivät kutsuisi minua häihinsä.
 2. Hääpäivänä molemmat 26-vuotiaita ja yhdessä oloa tulee silloin 6v, kihloissa oloa 3v.
 3. Me alettiin suunnittelemaan muutama päivä sitten. Kihlaus tapahtui 15.8. ja sovittiin hääpäivä 15.8.2020 eli ollaan melko ajoissa, mutta halutaan juuri tuo päivä ja pk-seudulla jotkut paikat on jo elokuulta 2019 buukattu. Ollaan siis mietitty alustava vieraslista, budjetti ja tiedusteltu paikkojen hintoja ym. Isompia suunnitelmia ei varmaan vielä tehdä. Kaaso on tiedossa, bestman ei
 4. Olisiko uudempia kokemuksia kellään? Mietin tätä paikkaa mutta tuo omistajien mahdollinen vaikeus ja töykeys jäi mietityttämään. Onko asiat muuttuneet?